«Είναι γνωστό πως ο κ. Μητσοτάκης είναι χορηγός της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού στο Κοινοβούλιο, αλλά ότι θα έκανε τέτοιο δώρο δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε», τόνισε συνεργάτης του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τις φήμες περί πρότασης μομφής από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Όπως είπε ο ίδιος, «μία εβδομάδα μετά την ψήφο εμπιστοσύνης, μία δεύτερη νίκη της κυβερνητικής πλειοψηφίας και αυτή τη φορά με τους εναντίον ψηφίσαντες να είναι πολύ λιγότεροι από 148, είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί» και πρόσθεσε: «Ανυπομονούμε».

Σημειώνεται πως σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους την Τρίτη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος δήλωσε πως θα στηρίξει μια πρόταση μομφής εφόσον δεσμευτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι δεν θα υπάρχει ο όρος Μακεδονίας σε μια μελλοντική λύση.

Όπως τόνισε μετά τη συνάντηση που είχε στο γραφείο του με τον Τάκη Μπαλτάκο, θα πρέπει να δει πρώτα το κείμενο της πρότασης δυσπιστίας και εφόσον αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών, θα την ψηφίσει.