«Είναι πολύ μικρόψυχο να έχει η Ελλάδα μία επιτυχία και εσείς να είστε την επόμενη μέρα κλαμένοι», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης στο συνάδελφό του από το ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Βούτση, που μιλούσε στην εκπομπή «Νετ Στα Γεγονότα» «περί φιάσκου».

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η Ελλάδα, όπως τονίζει διαρκώς από το Βήμα της Βουλής τόσο ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς όσο και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, δεν θα πάρει άλλα μέτρα που θα επηρεάσουν τον ελληνικό λαό αλλά θα «χτυπήσει» η κυβέρνηση τη φοροδιαφυγή.

Η κόντρα άναψε όταν ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε στον κ. Βούτση: «Είστε το παρελθόν, είστε το χθες. Είστε η Ελλάδα που δε θέλει να αλλάξει. Εμείς την Ελλάδα θα την αλλάξουμε», ο οποίος με τη σειρά του είπε ότι θα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ άμεσα εκλογές.

Επιτέθηκε πάντως στον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας: «Αυτό που οι ξένοι θεωρούν μεγάλο βήμα, ο ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό κλαίγεται. Θα πετύχουμε χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε.

Και ανέφερε: «Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση δούλεψε μεθοδικά και αποτελεσματικά. Ο καλός ο μαθητής δεν έμεινε μετεξεταστέος. Πήρε άριστα. Εγώ δεν έκανα καταλήψεις. Θεωρώ πολύ υποτιμητικό να είναι κάποιος διαρκώς στις καταλήψεις», είπε ρίχνοντας τις πολιτικές βολές του. Και στη συνέχεια τα… έβαλε με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλο Χαϊκάλη, για το θέμα της Κύπρου, λέγοντας: «Καταλαβαίνετε ότι αυτά που λέτε είναι μία μπούρδα;».