Τι λένε έξι βουλευτές που είδαν τα πρόσωπά τους σε αφίσες για το Σκοπιανό

Οι δηλώσεις Φάμελλου, Τριανταδυλλίδη, Ιγγλέζη, Τζάκρη, Σηφάκη και Σκούφα


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:36
16/01/2019
Τι λένε έξι βουλευτές που είδαν τα πρόσωπά τους σε αφίσες για το Σκοπιανό
49
loading

Είδαν το πρόσωπό τους σε αφίσες κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, οι οποίες είχαν πάνω τους το μήνυμα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;», οι οποίες κυκλοφορούν σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Ωστόσο, με δηλώσεις τους στον Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, έξι από αυτούς -όλοι τους του ΣΥΡΙΖΑ- ανέφεραν ότι δεν τρομοκρατούνται από τέτοιου είδους πρακτικές.

Φάμελλος: Θα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα αυτές οι προσπάθειες

«Οι Έλληνες βουλευτές δεν εκβιάζονται, δεν τρομοκρατούνται. Προσπάθειες που συνδέονται με "μαύρες σελίδες" της ελληνικής ιστορίας δεν θα μας πτοήσουν», επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (Β' Θεσσαλονίκης), Σωκράτης Φάμελλος,

«"Μαύρα εργαλεία" και "μαύρες μέθοδοι" που κάποιοι απεργάζονται και δυστυχώς υποστηρίζουν, ο ελληνικός λαός τα έχει κλείσει στο παρελθόν, δεν θα επιστρέψουν στην πολιτική ζωή, δεν μας επηρεάζουν, είναι απολύτως καταδικαστέα», ανέφερε στη συνέχεια.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει ενδεχόμενο επηρεασμού κάποιων που δέχονται αυτές τις απειλές, ο κ. Φάμελλος απάντησε αρνητικά, σημειώνοντας ότι απεναντίας σε πάρα πολλούς θα ενισχυθεί το δημοκρατικό τους φρόνημα και θα μείνουν αταλάντευτοι στις επιλογές που έχουν κάνει για το συμφέρον των πολιτών… «Θα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα αυτές οι προσπάθειες τρομοκράτησης. Μας δυναμώνουν πολύ περισσότερο να κάνουμε το καθήκον μας», είπε.

Επίσης, χαρακτήρισε «απολύτως κατακριτέες» και «αήθεις» τις ενέργειες αυτές τρομοκράτησης των βουλευτών «και μάλιστα σε πλήρη αναντιστοιχία με την πραγματικότητα» και πρόσθεσε: «Αυτό για το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι τόσα χρόνια αμφισβητούνταν η ελληνικότητα της Μακεδονίας και τώρα το παίρνουμε πίσω, παίρνουμε πίσω το όνομα διότι οι γείτονες αλλάζουν το συνταγματικό τους όνομα και το Σύνταγμα και δεν διεκδικούν πλέον ούτε εδάφη, ούτε πληθυσμό, ούτε την ιστορία μας και πάνω απ' όλα ποιος πραγματικά πρόδωσε και ποιος νοιάζεται για τη Μακεδονία μπορεί να το δουν οι Θεσσαλονικείς βλέποντας τα Τέμπη που έχουν ανοίξει, το σιδηρόδρομο που έχει ηλεκτροκινηθεί, το μετρό το οποίο τελειώνει, τον φορέα του Θερμαϊκού Κόλπου, το πάρκο Κόδρα, το πάρκο Παύλου Μελά, την ανάπλαση της Έκθεσης, το γήπεδο του ΠΑΟΚ, το φυσικό αέριο σε όλη την Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης».

«Όλα αυτά είναι αποδείξεις ότι τώρα υπάρχει μια κυβέρνηση που νοιάζεται για τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία», υπογράμμισε καταληκτικά ο κ. Φάμελλος.

Τριανταφυλλίδης: Το θέμα δεν είναι προσωπικό, είναι βαθύτατα πολιτικό

Για «λογικές… far west, "wanted"», έκανε λόγο ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (Α' Θεσσαλονίκης), Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης. «Αυτές οι λογικές ουσιαστικά προσδιορίζουν και το πλαίσιο, που πλέον δεν αφορά μόνο το εθνικό θέμα, έχει να κάνει με τη Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε «το σύνολο του προοδευτικού, δημοκρατικού κόσμου της Μακεδονίας να αντισταθούν σ' αυτές τις φασίζουσες πρακτικές του πολιτικού υποκόσμου που δεν λένε το όνομά τους, που προσπαθούν να οικειοποιηθούν τη δικαιολογημένη ευαισθησία που νιώθει ο κάθε πολίτης, ο οποίος δεν έχει ακόμα επαρκώς ενημερωθεί για τη συμφωνία και που όταν έρθει και η ρηματική διακοίνωση από τα Σκόπια, τότε θα καταλάβει».

Το θέμα «δεν είναι δικό μας προσωπικό, είναι βαθύτατα πολιτικό», επισήμανε και αναρωτήθηκε αν αυτοί που αντιδρούν θέλουν «να γυρίσουμε στο νέτο-σκέτο Μακεδονία», αν «θέλουν να ρίξουμε τη γειτονική χώρα στις αγκαλιές της Αλβανίας και της Τουρκίας» και «γιατί αυτές οι αντιδράσεις και τα συλλαλητήρια δεν υπήρξαν το 2007 και αργότερα όταν ήταν δεδομένη η εθνική θέση».

«Δεκάρα δεν δίνουν για τη Μακεδονία. Το πρόβλημά τους είναι να πέσει ο Τσίπρας και να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και την επόμενη ημέρα να διαχειριστούν αυτοί την "καυτή πατάτα"», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ιγγλέζη: Δεν αρμόζει να επιστρέφουμε στις εποχές των Γκοτζαμάνηδων

«Δεν αρμόζει στο επίπεδο της δημοκρατίας μας, στο σημείο που έχει φτάσει σήμερα, να επιστρέφουμε πίσω σε εποχές που υπήρχαν πογκρόμ, που υπήρχαν άνθρωποι που στοχοποιούνταν για τις απόψεις, τις ιδέες τους, στις εποχές των Γκοτζαμάνηδων», υπογράμμισε, από την πλευρά της, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (Χαλκιδικής), Κατερίνα Ιγγλέζη.

«Είναι αδύνατον να γυρίσουμε πίσω, είναι πολλά χρόνια για να γυρίσουμε πίσω. Δεν υπάρχει περίπτωση να μας τρομοκρατήσουν, να μας κάνουν να αλλάξουμε άποψη. Αριστεροί δεν τρομοκρατήθηκαν σε πολύ πιο δύσκολα χρόνια, όχι σήμερα. Νομίζω ήμουν πολύ ξεκάθαρη και εχθές στη Βουλή, είμαι πολύ περήφανη για τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα την ψηφίσω, πραγματικά θα την ψηφίσω με τα δυο μου χέρια, έχοντας συνείδηση αυτού που κάνω, ότι κάνω το πατριωτικό μου καθήκον, αυτό που πρέπει να κάνει κάθε Έλληνας βουλευτής», είπε χαρακτηριστικά.

Τζάκρη: Δεν με πτοούν αυτές οι πράξεις

«Δεν με πτοούν οι πράξεις αυτές, ποτέ στην πολιτική μου σταδιοδρομία δεν πτοήθηκα από τέτοιου είδους συμπεριφορές, ποτέ δεν έλαβα μία απόφαση την οποία δεν πίστευα, επομένως όλες αυτές οι χρυσαυγίτικες απειλές, οι απειλές όλων αυτών που σηκώνουν το λάβαρο του πολέμου εναντίον όλων και θα είναι οι πρώτοι οι οποίοι θα κρυφτούν, δεν με πτοούν και αυτό που λέω είναι το αυτονόητο», δήλωσε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (Πέλλας), Θεοδώρα Τζάκρη.

«Αυτές οι πράξεις προφανώς δε συνάδουν ούτε με τη δημοκρατία, αλλά δε συνάδουν ούτε με το εθνικό μας συμφέρον. Η χώρα μας δεν μπορεί να είναι έρμαιο, ιστορικά τώρα πλέον, συμφερόντων που θέλουν την αποσταθεροποίηση στην περιοχή των Βαλκανίων. Το εθνικό συμφέρον της χώρας μας και μόνο αυτό είναι να περιχαρακώσουμε την εθνική μας ακεραιότητα, την ειρήνη και την ευημερία όλων των πολιτών», ανέφερε -μεταξύ άλλων- στη συνέχεια.

«Το πατριωτικό μας καθήκον και μόνο αυτό, μας υπαγορεύει να την ψηφίσουμε (τη Συμφωνία των Πρεσπών) για να κλείσουμε τη τεράστια αυτή εθνική πληγή», υπογράμμισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σηφάκης: Οργανωμένη επιχείρηση σκοτεινών κύκλων του υποκόσμου

«Είναι μια σαφώς οργανωμένη επιχείρηση γιατί εμφανίστηκαν τα ίδια πράγματα, σε διάφορες περιοχές, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και βεβαίως ανυπόγραφα, σκοτεινών κύκλων, σαφώς του υποκόσμου, ανθρώπων σίγουρα ψεκασμένων με μίσος, που νομίζουν ότι μπορεί να φοβίσουν και να τρομοκρατήσουν Έλληνες βουλευτές», σημείωσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (Πέλλας), Ιωάννης Σηφάκης.

«Όταν το κάνουν αυτό σε βουλευτές, καταλαβαίνετε το πώς προσπαθούν κατ' επέκταση να τρομοκρατήσουν πολίτες που βλέπουν το εθνικό και πατριωτικό συμφέρον που έχουμε να υπερψηφίσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών», σημείωσε ο κ Σηφάκης και πρόσθεσε: «Αυτές οι ενέργειες το μόνο που καταφέρνουν είναι να ατσαλώνουν τη θέση μας ότι κάνουμε το σωστό, ότι λειτουργούμε στη βάση του εθνικού ή πατριωτικού συμφέροντος και δείχνουν και στους πολίτες το ποιόν των δήθεν πατριωτών, πατριδοκάπηλων και εθνικιστών, ότι αποτελούν ακραίους κύκλους».

«Αυτές οι απολύτως ακραίες ενέργειες εκφοβισμού και τρομοκράτησης πολιτών πρέπει να απασχολήσουν και να καταγγελθούν από όλο τον πολιτικό κόσμο», υπογράμμισε.

Σκούφα: Τέτοιου είδους πρακτικές θυμίζουν σκοτεινές εποχές

«Τέτοιου είδους πρακτικές προέρχονται -και σας το λέω συνειδητά, συνειδητοποιημένα και μετά λόγου γνώσης- από μειονότητες και γι' αυτό τον λόγο ακριβώς και η ευρεία κοινωνική πλειοψηφία στέκεται απέναντι σε τέτοιου είδους πρακτικές που θυμίζουν σκοτεινές εποχές, τότε δηλαδή που άνθρωποι διώκονταν ή προπηλακίζονταν ή εξορίζονταν ή βασανίζονταν ακριβώς για τις πολιτικές τους ιδέες και απόψεις», υπογράμμισε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (Πιερίας), Ελισάβετ (Μπέτυ) Σκούφα.

«Σύσσωμες οι τοπικές κοινωνίες αλλά και πανελλαδικά, όλοι οι ευαισθητοποιημένοι δημοκρατικά πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησής τους, καταδικάζουν τέτοιου είδους πρακτικές, ουσιαστικά στοχοποίησης και προσπάθειας φίμωσης της ελεύθερης βούλησης και πολιτικής κρίσης των μελών της εθνικής αντιπροσωπείας», ανέφερε σχετικά, για να επισημάνει ότι δεν πρόκειται τέτοιες πρακτικές «να συσκοτίσουν την πολιτική ευθυκρισία μας και την ετοιμότητά μας να αναλάβουμε την ιστορική και πολιτική ευθύνη τού να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τα συμφέροντα της χώρας το θέμα με τη βόρεια γείτονα».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

49
σχόλια
 1. avatar Άννα ?️

  Έχω διαβάσει τα σχόλια αλλά κανένας δεν διερωτήθηκε. Γιατί τόσο επιμονή από την κυβέρνηση να περάσει άρον άρον το Σκοπιανό; λέω εγώ τώρα. Μήπως είναι καλύτερα το βόρειος Μακεδονία από το σκέτο Μακεδονία με την συμφωνία των πρεσπων; απ ότι σκέτο Μακεδονία με βλέψεις από τους Σκοπιανούς στο Αιγαίο; σκεφτήκατε τι έταξαν στην κυβέρνηση; και τι οφέλη θα έχει η Ελλάδα μας; Όποια κυβέρνηση και να ήταν το ίδιο θα γινόταν.

 2. avatar Κωστας Τζαγκουρνης

  ΕΡΩΤΗΣΗ΄ Στις Θερμοπυλες (Βουλή) και οι 300 πολεμησαν με τον Εφιαλτη η κανω λαθος διαβαζοντας (ζωντας) την ιστορία

 3. avatar Γιώργος 1

  Εσείς είστε σε σκοτάδι και εσείς είστε που δημιουργείτε τις μαύρες σελίδες της Ιστορίας μας. Τούβλα και μπετά!

 4. avatar τους συνέλλαβαν

  γιατί αύριο-μεθαύριο μπορεί να γίνουν και ...υπουργοί όπως με το σφυριζα...

 5. avatar παρανοικοι και ψευτες

  να γινουμε ολοι μπαταχτσηδες να βουλιαξουμε το κρατος μονο ετσι θα σωθουμε απ την δικτατορια που μας εχουν επιβαλλει

  1. avatar Sotiris

   Μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει.
   Ο άλλος είναι αυτό που προωθεί τώρα ο μέγας ψεύτης : ο διχασμός και η αλλαγή της πραγματικότητας. Όσοι συμφωνούν άκριτα είναι οι δικοί του οι άλλοι είναι οι εχθροί τους.
   Σκέψου τι έχει να γίνει φίλε .....................

 6. avatar Cranky Duck

  Ο κόκκινος φασισμός σε όλο του το μεγαλείο. Το 2015 έγραφα στα blogs για τις Γκεμπελιστικες μεθόδους της αριστεράς και έπαιρνα 200 dislikes με 20 likes. Τώρα που το συνειδητοποίησαν κι άλλοι ίσως τη γλυτώσουμε τη Μακεδονία, όταν θα ξεκουμπιστει το αληταριο. Στα ταξίδια, προδότες, αρχιτεεμπεληδες καρεκλοκενταυροι.

 7. avatar σιντι

  Και τι εγινε ουτε προσβαλλαν την τιμη τους ουτε την αξιοπρεπεια τους ουτε τους εβρισαν.Τους ποναει οχαμος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με τα καμωματα του συριζα και κολλησαν αφισες. ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

 8. avatar Παράνοια!

  Οταν κολλάτε αφίσες με τις φάτσες σας -και μάλιστα με δημόσιο χρήμα- κατά την προεκλογική περίοδο, οκ, αυτό είναι "δεκτόν" και "εξόχως δημοκρατικό". Οταν σας κολλούν αφίσες λίγο πριν την Εθνική Προδοσία ξαφνικά αυτό βαφτίζεται ως "επίθεση κατά της Δημοκρατίας".
  Αλλά είπαμε δεν υπάρχει Δημοκρατία χωρίς Δικαιοσύνη και δεν υπάρχει Δικαιοσύνη χωρίς Δημοκρατία. Οποιος καταφέρει να "επιλύσει" αυτή την εξίσωση, θα έχει κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! Γιατί τώρα, Εθνος ΔΕΝ έχουμε!!!

 9. avatar Βελουχιώτη αρης

  Είσαστε δοσίλογοι εθνοπροδοτες όλοι όσοι πουλήσετε την μακεδονια στους Σλάβους..

 10. avatar Ακροδεξιά – χούντα, ένα τσιγάρο δρόμος

  Καταδικαστέες πρακτικές Γκοτζαμάνηδων που οδήγησαν την Ελλάδα σε περιπέτειες!
  Οι υποκινητές της Νέας Δημοκρατίας θα υποστούν τις συνέπειες της άφρονος πολιτικής τους!

 11. avatar ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ

  Η ΜΑΚΕΝΟΝΙΑ ΕΙΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
  http://www.athanasios.thimiopoulos.com
  ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΙ 3ΟΟ ΒΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΧΟΝΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ.

  ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟ.ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΑΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΝΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΝΔΟΞΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.

  ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΣΠΑΡΤΙΝΑ ΑΛΙΜΕΝΗ ΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΙΓΓΕΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΑΝΕ ΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΙΣΙΕΣ ΜΑΤΣΟΥΚΕΣ ΤΙΣ ΚΑΨΑΛΣΙΜΕΝΕΣ.

 12. avatar μαικ..

  Εσείς πού θα ψηφίσετε τήν συμφωνία ρωτήσατε αυτούς πού σάς στείλανε στα βουλευτηκα έδρανα αν συμφωνούν; αυτό είναι το σωστό θα έπρεπε να λάβετε υπ όψιν τη βούληση του λαού και έχω μια απορία τελικά δεν μπορεί να υπάρχει ευρωπαϊκή ένωση και ΝΑΤΟ χωρίς τα Σκοπια; Γιατί τόσο πίεση στον κύριε Τσιπρα να τελειώσει το θέμα η γνώμη μου είναι ότι συμφέροντα εξυπηρετου όλοι όσοι θα δώσουν θετική ψήφο.

 13. avatar Μιχάλης χαχαχα

  Να δω ρε [...] όταν έρθει η ώρα των εκλογών εσείς οι υποτιθέμενη βουλευτές τις Βορείου Ελλάδος τι θα πείτε στους ανθρώπους εκεί πάνω μόνο με συνοδεία των ΜΑΤ θα κυκλοφορειτε θα πάει Καρπαζια σύννεφο τρέξτε από τώρα να κρυφτείτε [...] ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!

 14. avatar Νικος χασαπης

  Ο καθένας φτιάχνει την ζωή του και την τύχη του με τα χέρια του. Οι Έλληνες έβγαλαν τα μάτια τους μόνοι τους όταν ψήφισαν τους κομμουνιστές για να τους κυβερνήσουν. Ήξεραν της θέσεις του άεργου καταληψία αργηχου τους,ήξεραν τα πιστεύω της σποράς των ηττημένων στα εθνικά θέματα,ήξεραν ότι οι αριστεροί μια ζωή είναι προδότες και ανθέλληνες,ήξεραν ότι δεν πιστεύουν σε Θεό,σύνορα,έθνη,σημαίες κλπ. Και όμως τους ψήφισαν γιατί τους υποσχέθηκαν 30 ευρώ σύνταξη και μισθό παραπάνω,τώρα γιατί παραπονιέστε ; Αυτά που συμβαίνουν τώρα δεν είναι τίποτα σε αυτά που θα συμβούν σε 1-2 χρόνια,μέχρι τη Λάρισα θα σας κατεβάσει τα σύνορα ο αλεξης όσο για εκλογές χαχαχα δεν το βλέπω να γίνονται σύντομα.

  1. avatar Δημοπουλος

   Βασικά τα σύνορα μας ειναι μεχρι την Λάρισα γιατι ετσι μας αρεσει οσο για τους πολιτικούς τους εχουμε γραμμένους.ΕΣΕΙΣ.;;;;

 15. avatar ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ!!!!

  ΤΡΙΑΝΤΑΦΙΛΛΥΔΗ [...] ....ΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ .....ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ [...] ....ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ....ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΟΝΟ !!!! ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΩΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ....ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .... ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ .... ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ....Η ΤΡΑΠΕΖΑ ....ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΠΕΡΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΔΩΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ !!!!ΔΙΟΤΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ !!!!

 16. avatar Δεν έχεις παρά να δεις με ποιους συντάσσεσαι

  για να καταλάβεις το λάθος σου. Αν ο φανατισμός έχει αφήσει λίγο χώρο στη σκέψη.

 17. avatar Malamatina

  ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!Έρχεται η ώρα σας και σας!Στα λαγούμια σας γρήγορα!

 18. avatar Ευπατριδης

  Αντιπροσωπευτική φάτσα προδότη, η Ιγγλεζου...

 19. avatar tukj6ut

  για την ώρα σε αφίσες. σε λίγο σε κρεμάλες ρε προδότες.

 20. avatar Τώρα

  Τώρα είναι οι "σκοτεινές εποχές"...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει