Κατρούγκαλος: Κάνουμε τα πρώτα βήματα σε μία νέα εποχή

Η κυβέρνηση έχει δείξει ότι μπορεί να λύνει προβλήματα, σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:57
22/06/2018
Κατρούγκαλος: Κάνουμε τα πρώτα βήματα σε μία νέα εποχή
10
loading

«Είμαστε σε μία νέα σελίδα, το δείχνει και ο ξένος Τύπος που υποδέχθηκε τη συμφωνία λέγοντας ότι είναι το τέλος της ελληνικής κρίσης. Ούτε υπερέβαλε, ούτε είχε λόγο να είναι φιλικός προς την κυβέρνησή μας. Είναι πράγματι μία νέα εποχή» ανέφερε ο κ. Κατρούγκαλος, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του σταθμού, ο αναπληρωτής υπουργός σημείωσε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, πως «η χθεσινή απόφαση είναι σημαντική όχι μόνο γιατί βάζει ένα τέλος στην περιπέτεια των μνημονίων, όχι μόνο γιατί ρυθμίζει το ζήτημα του χρέους στο μέλλον, αλλά ακριβώς γιατί οι εταίροι μας έκαναν αποδεκτό το πρόγραμμα ολιστικής ανάπτυξης που προτείναμε, παρά τις αντιπολιτευτικές φωνές ότι δεν αξίζει ούτε το χαρτί που είναι γραμμένο». Σε αυτήν την κατεύθυνση, τόνισε πως σε δύο εβδομάδες η κυβέρνηση έχει δείξει ότι μπορεί να λύνει προβλήματα και χρονίζοντα, όπως το Μακεδονικό, και υπαρξιακής σημασίας, όπως η απελευθέρωση από τα μνημόνια. «Με αυτό τον τρόπο κάνουμε τα πρώτα βήματα σε μία νέα εποχή» υπογράμμισε.

Κατά τον κ. Κατρούγκαλο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τα μεγάλα ζητούμενα της επόμενης ημέρας είναι να δημιουργηθεί ένα εξωστρεφές παραγωγικό μοντέλο που να μη βασίζεται πια μόνο στη δημόσια και ιδιωτική κατανάλωση, αλλά να αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας και το γεωπολιτικό σταυροδρόμι, στο οποίο βρίσκεται (σε ενέργεια, μεταφορές, logistics κ.λπ.), να ενταχθεί στις αλυσίδες προστιθέμενης αξίας, κυρίως αξιοποιώντας το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χώρας, την πιο μορφωμένη γενιά νέων Ελλήνων από καταβολής ελληνικού κράτους, επαναπατρίζοντας κάποιους από αυτούς που έχουν φύγει, και να διανέμει ισομερώς προς τα κάτω τα κέρδη από αυτήν την ανάπτυξη, όχι μόνο στους λίγους.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

10
σχόλια
 1. avatar Ευπατριδης

  Ε, αφού το λέει και ο ξένος τύπος,έτσι θα’ναι,δεν μπορεί....

 2. avatar Ο αγαθουλης τού Θεού

  Μιλάνε όλοι μιλάει και ο νεκροθάφτης των συνταξιούχων. Κατρουγκαλε αντί για μαντηλακι βάλε ένα φτυάρι στο πέτο. Άιντε να χαθείς [...].

 3. avatar VAG13

  Ρε που τα πουλάς αυτά αριστεροφασιστα προδότη....

 4. avatar Teodman

  Γειά σου μαντηλάκια Τσίφτη!!!!!

  ουστ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

 5. avatar ´Ιο

  Ο πιο μισητος στην Ελλαδα !!! Εαν περιμένουν λύση οι Έλληνες ( δεν εισαι μέσα σε αυτούς ) οπως οι συνταξιούχοι φωτιά στα μπατζάκια μας . Σε λιγο να δώ που θα κρύβεται .

 6. avatar Sitof

  ΚΤΡ( ΟΥΓΚΑ)ΛΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

 7. avatar ενας7

  θα δουλέψει καλα το δικηγορικο Γραφείο σου με τις προσφυγες των συνταξιούχων ουστ από Εκεί ρε........

 8. avatar Bonzo

  what ? you are leaving ?

 9. avatar ΝΙΚΟΣ1971

  Θές να πείς , έχετε δείξει ότι είσαστε χαμένα κορμιά όλοι σας !!

 10. avatar ΤΙ ΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  ΒΡΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΕΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΨΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΕΛΠΙΖΩ ΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει