Στον χαρακτηρισμό του από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ως «ακροδεξιό» απάντησε ο Πάνος Καμμένος, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Real FM.

«Έκανε τη δήλωση νύχτα, κάνει κρύο στις Βρυξέλλες, ήταν τέτοιες οι συνθήκες που μπορεί να με μπέρδεψε με τον Βορίδη ή τον Γεωργιάδη», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σημειώνοντας πως ο πρόεδρος της ΕΕ, «όπως ο καθένας, έχει τα ελαττώματά του».

Ο κ. Καμμένος επεσήμανε ότι «έχει μία καλή σχέση με τον κ. Γιούνκερ», διευκρινίζοντας ότι «δεν συνηθίζει να με χαστουκίζει φιλικά όπως τον κ. Βενιζέλο ή να με φιλάει όπως τον κ. Σαμαρά».

Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο δηλώσεών του για τη νέα κυβέρνηση της Αυστρίας, ο πρόεδρος της Κομισιόν κληθείς να απαντήσει «πώς θα συνεργαστεί με τους υπουργούς που προέρχονται από τον κυβερνητικό εταίρο του κ. Κουρτς», δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «εδώ έχω συνεργαστεί και με τον ακροδεξιό κυβερνητικό εταίρο του κ. Τσίπρα».

«Η τερατογένεση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζει να ντροπιάζει τη χώρα»

Στην υπόθεση αναφέρθηκε μέσω μηνύματός του στο Twitter και ο Σταύρος Θεοδωράκης, σχολάζοντας: «Γιατί μεγαλοποιείτε το θέμα της Αυστρίας και εθελοτυφλείτε όταν πρόκειται για άλλες περιπτώσεις;» αναρωτήθηκε ο κ. Γιούνκερ και πρόσθεσε: «Εδώ συνεργάζομαι με τον ακροδεξιό κυβερνητικό εταίρο του κ. Τσίπρα…». Δυστυχώς η τερατογένεση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζει να ντροπιάζει τη χώρα.

th