Πετρόπουλος: Στόχος μας να βελτιώσουμε το επίπεδο ζωής των πολιτών

«Υπάρχει μέριμνα για όλες τις ευάλωτες κατηγορίες και ομάδες»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
9:29
01/06/2017
Πετρόπουλος: Στόχος μας να βελτιώσουμε το επίπεδο ζωής των πολιτών
5
loading

Για τις ευνοϊκές ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων ή µη οφειλών δικαιούχων εργατικής κατοικίας, οικισμών τέως ΟΕΚ, καθώς και για την νέα μειωμένη ενιαία τιμή των 304,41 ευρώ ανά τ.µ. παραχωρούμενης κατοικίας, που εφαρμόζεται πανελλαδικά, μίλησαν στον Πύργο ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος και ο γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Τάσος Πετρόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «αυτές οι αποφάσεις ελήφθησαν στο πλαίσιο της πολιτικής της κυβέρνησης για τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών, ως μέρος του όλου πολιτικού προγράμματος που εξελίσσεται και αναπτύσσεται».

Ακόμη, ο κ. Πετρόπουλος πρόσθεσε ότι «έχουμε μια προοπτική σοβαρής ανάπτυξης», τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «η κοινωνική πολιτική που αίρει την περιθωριοποίηση πολιτών και πληθυσμών είναι ο "πυρήνας" της ευρωπαϊκής ιδέας».

Σε αυτό το σημείο, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης σημείωσε ότι «η Ευρώπη οφείλει να αναπτύξει το κοινωνικό της πρόσωπο, διότι αφορά την ίδια της τη δομή και την ανάπτυξη», προσθέτοντας ότι «η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι στραμμένη προς αυτήν την κατεύθυνση, με σταθερή και αταλάντευτη προσήλωση σε αυτούς τους στόχους».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Νεφελούδης αναφέρθηκε αναλυτικά στις νέες ρυθμίσεις για τους δικαιούχους, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι « θα ανασάνουν», και προσθέτοντας ότι «υπάρχει μέριμνα για όλες τις ευάλωτες κατηγορίες και ομάδες».

Επίσης, είπε ότι «στόχος της κυβέρνησης είναι ως το τέλος του 2017 να έχει επεξεργαστεί όλα τα δεδομένα και να έχει διαμορφώσει τους βασικούς άξονες της νέας στεγαστικής πολιτικής.»

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Giagiaκα

  Γεια σου πετροπουλε με τα ωραία σου[...] η υγεία σου είναι καλά , υπουργαρα μου, πες και εσύ τις ατάκες σου να περάσεις στο πάνθεον της ιστοριας, μήπως εσύ θα πληρώσεις τις επιλογές σωστές ή λάθος που παίρνεις για τους πολίτες? Δεν φταις , εμείς φταίμε που όλα τα θέλουμε σαν και σένα αλλά κάνουμε άλλη δουλειά η είμαστε αργοσχολη βουτηγμένη στις αμαρτίες μας , α μην το ξεχάσω οι προηγούμενοι ήταν τρισχειροτερη έτσι για να σε παρηγορησω

 2. avatar ´Ιο

  Πως ; Αρπάζοντας τις Συνταξεις
  ;

 3. avatar SER 30

  ο Τάσος Πετρόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «αυτές οι αποφάσεις ελήφθησαν στο πλαίσιο της πολιτικής της κυβέρνησης για τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΛΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ . ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ . ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ ΕΙΣΑΙ / ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΒΟΥΛΟΚΕΡΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΙΤΣΑ . ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ .

 4. avatar ΔΤ

  Να σε κάψω Γιάννη, να σ\'αλέιψω μέλι...αφού πρώτα κατέστησαν ευάλωτες τις πλέον παραγωγικές τάξεις του Ελληνικού λαού, τώρα μεριμνούν γι\' αυτές....

 5. avatar Albatros

  Δεν είμαι βέβαιος ότι θέλω να φροντίσουν για μένα. Αρκετά με φρόντισε ο συγκεκριμένος. Η συνδικαλιστική του δράση συνηγορεί;;;;;;;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει