Πέρασε στα ψιλά, αλλά έχει ενδιαφέρον. Μετά τη χθεσινή σύσκεψη στο γραφείο του Θόδωρου Πάγκαλου για το θέμα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επέρριψε τις ευθύνες για το αδιέξοδο, όχι στη δημοτική αρχή – όπως κάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός – αλλά στη διοίκηση του «τριφυλλιού».

Αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση: «Μετά την πάροδο δίωρης ουσιαστικής συζήτησης και ενώ κατά γενική ομολογία υπήρξε σύγκλιση των απόψεων των παρευρισκομένων προς την άμεση κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης στη Βουλή που θα προωθούσε το πρόγραμμα της διπλής ανάπλασης, οι εκπρόσωποι της Π.Α.Ε. Παναθηναικός επικαλούμενοι τεχνικής φύσεως ζητήματα, τα οποία έπονται χρονικά της αναγκαίας νομοθετικής πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης, οδήγησαν τη συνάντηση σε αδιέξοδο.

Κατόπιν τούτων, η Κυβέρνηση θεωρεί ότι έχει καταβάλει κάθε δυνατή πρόσπαθεια για τη σύγκλιση των απόψεων των εμπλεκόμενων φορέων και τους καλεί να δείξουν πνεύμα συνεργασίας μεταξύ τους, ώστε να καταστεί δυνατή η υποβολή της νομοθετικής ρύθμισης που θα προωθήσει το πρόγραμμα της διπλής ανάπλασης».

Λεπτομέρεια με σημασία; Στη συνάντηση ήταν παρών ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Κωνσταντόπουλος – τον οποίο, καθώς φαίνεται, δεν υποδέχθηκε με… ανοιχτές αγκάλες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια…