Η Όλγα Γεροβασίλη διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα και απέρριψε το ενδεχόμενο εκλογών ως ένα «καταστροφικό σενάριο». «Καινούρια μέτρα δεν υπάρχουν… Η Βουλή δεν θα ψηφίσει νέα μέτρα» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης τόνισε πως η κυβέρνηση έχει αποδεχθεί την επέκταση του δημοσιονομικού διορθωτή για ένα έτος και σημείωσε πως το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί το 2018, καθώς θα έχουν επιτευχθεί όλοι οι στόχοι.

Ξεκαθάρισε πως τα μέτρα της επόμενης τριετίας έχουν συμφωνηθεί και υποστήριξε ότι η δεύτερη αξιολόγηση καθυστερεί να ολοκληρωθεί, λόγω των διαφωνιών του ΔΝΤ με τους Ευρωπαίους.

Η κ. Γεροβασίλη τόνισε πως η κυβέρνηση δεν έθεσε το ερώτημα εάν θα είναι μέσα ή έξω από το πρόγραμμα το Ταμείο, κάτι που προέκυψε με πρωτοβουλία του ΔΝΤ, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση υλοποιεί τη συμφωνία. Η υπουργός απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών σημειώνοντας πως «αποτελεί καταστροφικό σενάριο για τη χώρα αυτή τη στιγμή».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.