«Ο νόμος 4339 (για την αδειοδότηση των καναλιών) είναι ευθέως αντισυνταγματικός και αντιδημοκρατικός» επισήμανε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τασούλας. «Όλα αυτά που κάνει η κυβέρνηση δεν μπορούν να μείνουν ατιμώρητα» τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι.

Ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι ο αρμόδιος επίτροπος για την Ψηφιακή Οικονομία Γκίντερ Έτινγκερ ήταν «καταπέλτης» στην επιστολή του προς τους αρμόδιους για τον επίμαχο νόμο υπουργούς. «Η χώρα είναι στα πρόθυρα του διασυρμού και της παραπομπής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο», υπογράμμισε.

Στη συνέχεια ο κ. Τασούλας υπενθύμισε ότι με ερώτηση που κατέθεσαν προς τους αρμόδιους υπουργούς 50 βουλευτές της ΝΔ προεξοφλείται η αντισυνταγματικότητα και αντιδημοκρατικότητα του νόμου 4339. «Κάναμε αίτηση κατάθεσης εγγράφων, ζητούμε την αλληλογραφία Κομισιόν – ελληνικών αρχών σχετικά με τα ΜΜΕ» σημείωσε.

«Μετά από δεκαετίες στο πολιτικό περιθώριο με την ψήφο του λαού τώρα νομίζουν ότι θα είναι στην εξουσία για πάντα», είπε, κάνοντας λόγο για καθεστωτική αντίληψη που απεικονίζεται στην απόπειρα να κάνουν δικά τους ΜΜΕ.