Πλούσιο πολιτικό παρασκήνιο αποκαλύπτεται πίσω από τις διαφοροποιήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στους χειρισμούς του ζητήματος των ταξί.

Με αφορμή την επιστολή των 21 βουλευτών που ζητούν άμεση σύγκληση του ΚΤΕ Μεταφορών προκειμένου να ενημερωθούν, η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε επίσημα ότι υπάρχει ήδη συνεννόηση για συνεδρίαση την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Β. Έξαρχου, ο εισηγητής του ΚΤΕ Γ. Αμοιρίδης, ο κ. Εξαρχος και ο Γ. Ραγκούσης είχαν από χθες συμφωνήσει στην αναγκαιότητα ενημέρωσης, χωρίς ωστόσο να ορίσουν συγκεκριμένη ημερομηνία.

Άφησε επίσης να εννοηθεί ότι αρκετοί από τους 21 βουλευτές που υπογράφουν, γνώριζαν για το σχεδιασμό αυτό πριν βάλουν την υπογραφή τους στην επιστολή.

Λίγο αργότερα η πρώτη υπογράφουσα την επιστολή Τόνια Αντωνίου βρέθηκε έξαλλη στο γραφείο των δημοσιογράφων τονίζοντας ότι η κατάσταση είναι οριακή και ότι η συνεδρίαση του ΚΤΕ πρέπει να γίνει …χτες.

«Τρώω ξύλο για το μνημόνιο, θα τρώω και για τα ταξί;» διερωτήθηκε και άφησε αιχμές για τον υπουργό Μεταφορών ότι φέρει μεγάλη ευθύνη για την εικόνα που δίνει η χώρα μας στο εξωτερικό με τις κινητοποιήσεις.

Φεύγοντας δε, είπε στους δημοσιογράφους: «Αν μάθετε ημέρα και ώρα συνεδρίασης, πείτε μου κι εμένα…»