Αιχμές για την συμπεριφορά του Ευάγγελου Μεϊμαράκη κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) άφησε ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega. Όπως ανέφερε, χρειάζεται ψυχραιμία για να είναι κάποιος αρχηγός ενός μεγάλου κόμματος.

«Οι έμπειροι πολιτικοί έχουν μια μεγαλύτερη ευθύνη. Και η μεγαλύτερη ευθύνη είναι να συγκρατούν και τα νεύρα τους, να συγκρατούν και τις αντιδράσεις τους, να συγκρατούν και το ύφος τους, να μην κάνουν βιαστικές κινήσεις, να μην παίρνουν βεβιασμένα αποφάσεις, αυτό ενδεχομένως το δικαιολογείς σε έναν νεότερο. Σε έναν έμπειρο πολιτικό δεν μπορείς να το δικαιολογήσεις», σημείωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Παράλληλα, ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι δεν είναι οι τέσσερις υποψήφιοι η ΝΔ και πως θα έπρεπε να έχουν συγκληθεί ήδη τα συλλογικά όργανα του κόμματος, κατακρίνοντας τη διαδικασία της εσωκομματικής εκλογής «χωρίς εσωκομματικό διάλογο».

Ο ίδιος σημείωσε επίσης ότι του προκαλεί απόσταση από τα πρόσωπα και των τεσσάρων υποψηφίων το γεγονός ότι κανένας δεν έχει προτείνει να συγκληθούν τα όργανα δεδομένου ότι υπάρχει και ο απαιτούμενος χρόνος.