Επίθεση στην κυβέρνηση για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, για τη φορολογική επιβάρυνση των οικογενειών αυτό το μήνα και για το μεταναστευτικό εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προσερχόμενος στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ευχήθηκε καλό μήνα και αναφέρθηκε στους κατοίκους των νησιών που, όπως είπε, λίγο πριν τις εκλογές τους είχε υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αύξηση του ΦΠΑ και ο κ. Καμμένος τους είχε υποσχεθεί ότι θα ρίξει την κυβέρνηση αν μπει ο ΦΠΑ.

«Βέβαια αυτά τα είπανε προ των εκλογών και τώρα που υφάρπαξαν την ψήφο τους γιατί τους πίστεψαν έρχονται και ξεχνούν και βάζουν φόρους και αγνοούν όσες υποσχέσεις έδωσαν», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης.

Παράλληλα απευθύνθηκε και σε όσους κατοικούν στην πλατεία Βικτωρίας λέγοντας ότι και αυτοί πίστεψαν ότι μπορεί το μεταναστευτικό να λυθεί από την παρούσα κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε ότι έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και δεν κάνει απολύτως τίποτα.

«Καλό μήνα και σε κάθε ελληνική οικογένεια όπου αυτό το μήνα δυστυχώς θα έχει φοροκαταιγίδα και μείωση αποδοχών. Πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας ότι δεν έχουν ανοχή άλλη από τους πολίτες. Τους έχουν καταλάβει και για αυτό δυσφορούν πλήρως», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.