Χατζηδάκης: Αρχηγός νέος στις ιδέες, όχι στην ηλικία

«Το πρόβλημά μας έχει να κάνει με την ανανέωση της φυσιογνωμίας μας»


ΠΟΛΙΤΙΚΗΕΚΛΟΓΕΣ 2015
10:28
24/09/2015
Χατζηδάκης: Αρχηγός νέος στις ιδέες, όχι στην ηλικία
1
loading

Την ανάγκη να αναζητήσει η Νέα Δημοκρατία έναν αρχηγό νέο στις ιδέες και όχι στην ηλικία υπογράμμισε ο Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας σήμερα στο Mega.

«Το πρόβλημά μας είναι βαθύτερο και έχει να κάνει με την ανανέωση της φυσιογνωμίας μας, με την ανανέωση των θέσεών μας, της στελέχωσή μας, της εικόνας μας. Είναι αφορμή η εκλογή αρχηγού να κάνουμε μια βαθύτερη και ουσιαστικότερη συζήτηση», τόνισε.

Σχολιάζοντας τα περί «αντι- σίπρα» ο κ. Χατζηδάκης συμπλήρωσε: «Φανταζόμαστε έναν καβαλάρη, ίσως, πάνω σε ένα λευκό άλογο, ο οποίος θα’ ρθει και θα ανανεώσει την παράταξη. Μα αν γύρω γύρω υπάρχουν μια σειρά παγίδες, διότι το κόμμα ως λογική δεν έχει ανανεωθεί, ο καβαλάρης αυτός πάνω στο άσπρο άλογο θα πέσει στις παγίδες».

Ερωτηθείς αν θα είναι υποψήφιος απάντησε ότι υπάρχει «πλειάδα υποψηφίων», ενώ για τον ποιον θα στηρίξει είπε ότι δεν πρόκειται να μιλήσει «για πρόσωπα, συνειδητά, παρά μόνο στην τελική φάση».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Sotiris

    ......... και πλήρως υποτακτικός στους Γερμανούς !
    αυτά δεν ξεχνιώνται ! όπως και θιασώτης της πλήρους εξαΰλωσης των συντάξεως και μισθών ! ........ καμία σχέση με Έλληνα Ελληνικών Συμφερόντων !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει