Η χώρα έχει βυθιστεί στην ημιφρένεια στη διαχείριση του μεταναστευτικού, όπου δεν υπάρχει καν διαχωρισμός μετανάστη-πρόσφυγα, παρατήρησε τη Δευτέρα ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, μιλώντας στον Βήμα FM.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν βλέπει την διαφορά με την προηγούμενη κυβέρνηση στη διαχείριση του μεταναστευτικού μόνο όποιος δεν θέλει να την δει».

Σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις, ο κ. Δένδιας σημείωσε ότι συνεργασία τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να υπάρξει με τη ΝΔ. «Θα μπορούσε να υπάρξει μόνο με προγραμματική βάση αλλά δεν το βλέπω».

«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ συνυπέγραφε ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα αυτός ο υποθετικός ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συνεργασθεί με τη ΝΔ. Aλλά δεν υπάρχει», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά της ΝΔ, είπε ότι «παριστάναμε επί 4 μήνες μετά την ήττα ότι δεν τρέχει τίποτα. Αλλά τον εαυτό μας βλάψαμε όχι την ελληνική κοινωνία».

«Ντροπή δεν είναι να χάνεις τις εκλογές. Ντροπή είναι να αποκλίνεις από τους στόχους σου και τις ιδεολογικές σου αρχές», σημείωσε ακόμη ο βουλευτής της ΝΔ.