Υπέρ της διατήρησης των διοδίων ο Δ. Ρέππας

Η Αττική Οδός δεν μπορεί να περιέλθει στο δημόσιο


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15:18
10/02/2011
Υπέρ της διατήρησης των διοδίων ο Δ. Ρέππας
3
loading

Υπέρ της ύπαρξης και της διατήρησης των διοδίων τάχθηκε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας. Μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real ο κ. Ρέππας υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να υπάρχει γενικευμένη αντίδραση με μη πληρωμή των διοδίων και πρόσθεσε πως όσοι θεωρούν ότι είναι υψηλό το κόμιστρο, μπορούν να ασκήσουν κριτική ή να προβούν σε άλλες δράσεις.

Ο υπουργός Μεταφορών αποκάλυψε ότι έχει στα χέρια του έκθεση του οικονομικού συμβούλου της κυβέρνησης από τον Μάιο του 2010, από την οποία προκύπτει ότι δεν μπορεί η Αττική Οδός να περιέλθει στο Ελληνικό Δημόσιο, την οποία όπως είπε, θα καταθέσει και στη Βουλή.

Αναφορικά με τον χρονικό ορίζοντα της αποπληρωμής του δανείου και την επέκταση του προγράμματος σταθερότητας έως το 2015 υποστήριξε πως υπάρχουν τρόποι νομιμοποίησης μέσω της Βουλής, σημειώνοντας ότι θα επιδιωχθεί η συναίνεση όλων των κομμάτων, χωρίς πάντως να αποκλείσει το ενδεχόμενο η αντιπολίτευση να επιδιώξει εκλογές.

Παράλληλα υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει πάρει διαζύγιο από το πολιτικό κόστος, τονίζοντας ότι θα χρειαστεί ένας χρόνος για να υπάρξουν απτά αποτελέσματα των αποφάσεων που λαμβάνονται, εκτιμώντας ότι η συζήτηση περί πρόωρων εκλογών, παράγει ρευστότητα, που δημιουργεί ανασφάλεια και αβεβαιότητα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar αρτέμης αξαρλής

    Προτείνω στη βουλή να μπουν διόδια ουτως ώστ, οι εθνοπατέρες μας να πληρώνουν στο έμπα και στο έβγα να δούμε τότε θα κάνουν αυξήσεις? Και κάποιο να μας ενημερώσει πληρώνουν άραγε στα διόδια η έχουν ατέλεια!

  2. avatar tasos

    αφου έχετε πάρει τη μίζες καλά καλά δεν σας βολεύει να γυρίσει στο δημόσιο,,άσε που είστε και άχρηστοι στο να τον διατηρήσετε ...λαμόγια ε παλιό λαμόγια

  3. avatar dimi7777

    Ρέππα πάρε το αμάξι και κάνε το Αθήνα Θεσσαλονίκη να γουστάρεις!!! κι αν θες παρέα βάλε μέσα κι έναν του ΔΝΤ να δεις τι θα σου πει για τα διόδια και τους δρόμους μας..

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει