Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος στοχοποιείται από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανέφερε ο ίδιος σήμερα στο «ONE», σχολιάζοντας την αποπομπή του από το κόμμα έπειτα από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαίτησε πρόσφατα από τη βουλευτή Βοιωτίας, Γιώτα Πούλου, να μεταβεί στη Βουλή και να υπογράψει τη λύση της συνεργασίας της με τον πρώην βουλευτή και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Μετά από όλα αυτά, μιλώντας σήμερα στο «ΟΝΕ», ο κ. Θεοχαρόπουλος καταρχάς διευκρίνισε ότι παραμένει στο κόμμα και κατόπιν «σήκωσε το γάντι», λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ο Κασσελάκης δεν είναι ιδιοκτήτης του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ υποστήριξε με νόημα ότι «μας κόστισε το υπερβολικό lifestyle».

Ειδικότερα, ερωτηθείς για την απομάκρυνσή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Θεοχαρόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Κασσελάκης δεν διοικεί εταιρεία, ούτε είναι ιδιοκτήτης του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πρόεδρός του».

«Το να στοχοποιούνται και να αποπέμπτονται όσοι έχουν διαφορετική άποψη είναι η έννοια των πολιτικών εκκαθαρίσεων», σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του. «Θα πρέπει να επιστρέψει η κοινή λογική σε ένα δημοκρατικό πολιτικό κόμμα» είπε με νόημα, προσθέτοντας ότι όσα είπε ενόχλησαν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η θέση μου είναι το “θα παλέψω για έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ, που θα γίνει καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων για μια μεγάλη κεντροαριστερά”», τόνισε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.