Αίσθηση προκαλούν τα λεγόμενα βοηθού ανακριτή για το Qatar Gate, καθώς ανέφερε στον πρώην σύντροφο της Εύας Καϊλή ότι μόνο ένας τρελός θα εμπιστευόταν τη Δικαιοσύνη, πόσο μάλλον στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Τσεφερίνο Άλβαρες Ροντρίγκεζ συναντήθηκε με τον πρώην σύντροφο της Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, για να τού παραδώσει ένα κατασχεμένο κινητό.

Ο δεύτερος λοιπόν, ηχογράφησε κρυφά τη συνομιλία τους και ο δικηγόρος του έδωσε το ηχητικό στη δημοσιότητα.

Εκεί, ακούγεται ο Ροντρίγκεζ να αναφέρει πως «δεν πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Πρέπει να είσαι τρελός για να έχεις εμπιστοσύνη σήμερα. Ποια χώρα και ποια δικαιοσύνη; Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη… Θα έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, τη μέρα που οι δικαστές και οι εισαγγελείς δεν θα διορίζονται από τους πολιτικούς».

Επίσης, ανέφερε ότι οι αρχές δεν εμπιστεύονται τα λεγόμενα του Παντσέρι, τονίζοντας πως «λέμε λοιπόν εντάξει, θα παίξουμε το παιχνίδι. Το ίδιο κάναμε και με τον Παντσέρι. Μη νομίζετε, ότι επειδή λέει πράγματα και τον βιντεοσκοπούμε, τον πιστεύουμε. Δεν πιστεύουμε τίποτα από όσα λέει. Ξέρουμε πολύ καλά ότι μας δουλεύει. Αλλά όλα θα φανούν όταν έρθει η ώρα».