Πρεμιέρα έκανε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης και «Η Ώρα του Προέδρου» στον σταθμό «Στο Κόκκινο», τη ραδιοφωνική εκπομπή που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είχε ανακοινώσει πως θα εμφανίζεται, προκειμένου να κάνει πράξη την αδιαμεσολάβητη σχέση με τα μέλη του κόμματος αλλά και όλους τους πολίτες. Στη σημερινή εκπομπή, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους διαφωνούντες, την Έφη Αχτσιόγλου και την ομάδα 6+6.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» μαζί με το σκυλάκι του, τη Φάρλι και ήταν κάζουαλ ντυμένος. Ο ίδιος συνομίλησε με όλους όσους εργάζονταν εκείνη την ώρα στον σταθμό, ενώ ετοιμαζόταν για την πρώτη του εμφάνιση, η οποία έγινε σήμερα, στις 13:00.

Μέσω της «Ώρας του Προέδρου», ο Στέφανος Κασσελάκης θα απαντά ζωντανά σε ερωτήσεις πολιτών στο ραδιοσταθμό, ενώ η συγκεκριμένη ενότητα θα παίζεται κατά την εκπομπή της Ευγενίας Λουπάκη «Allegro Μα Με Τρόπο».

Δείτε φωτογραφίες του Στέφανου Κασσελάκη «Στο Κόκκινο»:

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν σύννεφα πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

Μιλώντας στην «Ώρα του Προέδρου» στον σταθμό «Στο κόκκινο 105,5», ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε πως «δεν θεωρώ ότι υπάρχουν σύννεφα πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ». Ο ίδιος φάνηκε σίγουρος πως ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι κυβέρνηση σε 4 χρόνια, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε ότι «δεν θα τελειώσει κανείς τον ΣΥΡΙΖΑ».

Όταν ρωτήθηκε για την αντιπαράθεση που υπήρξε ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τη Σία Αναγνωστοπούλου μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το περασμένο Σάββατο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σχολίασε ότι «δεν ήταν χρήσιμο αυτό που είπε ο Παύλος για τη Σία Αναγνωστοπούλου, δεν βοήθησε». «Συγχρόνως δεν πρέπει να κατηγορεί κανείς τον Παύλο πριν δει το έργο του», ως συντονιστή ΕΠΕΚΕ, συμπλήρωσε.

«Γενικά υπάρχει κλίμα κοινωνικά τοξικό, πολλές φορές υπέρ μου θεωρητικά αλλά δεν με εκφράζει», υπογράμμισε στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης, δηλώνοντας ότι ο ίδιος δεν είναι «άνθρωπος τοξικός», αλλά «αισιόδοξος» και στόχος του είναι να πορευθεί με «ξεκάθαρες πολιτικές λύσεις», μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ερωτηθείς τι θα έκανε αν ήταν στη θέση του Αλέξη Τσίπρα το 2015, δήλωσε πως «δεν θα είχα τον Γιάνη Βαρουφάκη για υπουργό Οικονομικών».