Ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε μια σφοδρή «επίθεση» εναντίον της Σίας Αναγνωστοπούλου μέσω του Facebook, αντιδρώντας στη δήλωσή της ότι «εκτόξευε απειλές σε πρώην συντρόφους» και πως εξετάζει την πιθανότητα να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώην υπουργός προσφάτως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής της από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Π. Πολάκη, κατηγορώντας τον για εκτόξευση απειλών κατά πρώην συντρόφων. Επίσης, τον χαρακτήρισε υπεύθυνο για το γεγονός ότι κορυφαία στελέχη δεν έλαβαν θέσεις ευθύνης μέσα στο κόμμα. 

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Σηκώνοντας το γάντι, λοιπόν, ο Π. Πολάκης (ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο τού συντονιστή της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου μετά την αναρρίχηση του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του κόμματος) ανέφερε τα παρακάτω, συνδυάζοντας τα με συγκεκριμένες φωτογραφίες, αναρτήσεις και δημοσιεύματα: 

«Δυο πράγματα μπορώ να πω τελικά για τη Σια Αναγνωστοπουλου και αυτά που είπε για μένα και μάλιστα 2 φορες,(φωτο 1-2)
1) Συντρόφισσα Σία Αναγνωστοπούλου, πράγματι “δεν κάνω για επιτελικές θέσεις”. 
Το απέδειξα και τον Μάρτιο του 2022 όταν μετά τη δημόσια επίθεση μου στον Πλεύρη και τη Γκαγκα, λάβατε αμέσως εσύ και ο σύζυγός σου την αντιική θεραπεία με paxlovid που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν.(φωτο 3-4-5)»

Δυο πράγματα μπορώ να πω τελικά για τη Σια Αναγνωστοπουλου και αυτά που είπε για μένα και μάλιστα 2 φορες,(φωτο 1-2)1)…

Posted by Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis on Saturday, November 18, 2023

2)ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!

Σία Αναγνωστοπούλου: Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω αν και πότε στάθηκα δίπλα του σε δύσκολες δικές του φάσεις

Η πρώην Αναπληρώτρια Υπουργός και μέλος της τάσης «6 συν 6», Σία Αναγνωστοπούλου σχολίασε πως «δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με τον σ. Πολάκη. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και γνωρίζουμε και οι δύο καλά τι σημαίνει πολιτική αντιπαράθεση και τι προσωπική επίθεση». Η ίδια καταλήγει πως «Υ. Γ. Ούτε θα μπω στη διαδικασία να πω δημοσίως αν και πότε στάθηκα δίπλα του σε δύσκολες φάσεις δικές του».

Δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με τον σ. Πολάκη. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και γνωρίζουμε και οι δύο καλά τι σημαίνει…

Posted by Athanasia Anagnostopoulou on Saturday, November 18, 2023

Η αναφορά αυτή από τον κ. Πολάκη, όπου ισχυρίστηκε ότι «έσωσε» την κ. Αναγνωστοπούλου και τώρα εκείνη του επιτίθεται, προκαλεί εκ΄νέου αναταραχές στο εσωτερικό του κόμματος καθώς αύριο συνεδριάζει η ομάδα της Εφης Αχτσιόγλου «6+6», στην οποία ανήκει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πανελλαδικά, για να αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την έκταση που πήρε το θέμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης επικοινώνησε και με τους δύο σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι.