Δείπνο με εκλεκτούς καλεσμένους παρέθεσε το Σαββατοκύριακο στο σπίτι της, η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα.

Σ’ αυτό, συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουρατίδης, ο Σταμάτης Κραουνάκης, φυσικά ο σύζυγος της Έλενας Ακρίτα, πρώην βουλευτής Γιώργος Κυρίτσης αλλά και η μητέρα της, Σύλβα Ακρίτα.

«Τί ωραία που περάσαμε χτες βράδυ στο σπίτι μας. Μα τί ωραία! Γιατί οικογένεια είναι οι φίλοι μας. Και μαζί τους μοιραζόμαστε τις χαρές και τα ζόρια μας… και τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας και κουβεντιάζουμε και συζητάμε και γελάμε κι κι αγκαλιαζομαστε και κρατιόμαστε σφιχτά απ’ το χέρι για να μη χαθούμε μέσα στη βουή του πλήθους και στις κραυγές των πολλών. Έχουμε ο ένας τον άλλον. Ευλογημένοι κι ευγνώμονες», έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Τί ωραία που περάσαμε χτες βράδυ στο σπίτι μας. Μα τί ωραία! Γιατί οικογένεια είναι οι φίλοι μας. Και μαζί τους…

Posted by Elena Akrita on Monday, October 23, 2023

Η Έλενα Ακρίτα έβγαλε μάλιστα μια φωτογραφία με τη μητέρα της, την οποία αφιέρωσε στον Αχιλλέα Μπέο. Ο λόγος; «Στον Αχιλλέα Μπέο έκανα αγωγή γιατί είπε σε εκπομπή ότι τρώω λέει τη συνταξη της συγχωρεμένης (φτου φτου) μητέρας μου. Η χτεσινοβραδινή φωτογραφία από το σπίτι μας αφιερωμένη στο δήμαρχο της καρδιας μας. Εντιτ. Η μόνη συνταξη που παίρνω είναι η δημοσιογραφική με 42+ χρόνια δουλειάς και 13.000 ένσημα.».

Στον Αχιλλέα Μπέο έκανα αγωγή γιατί είπε σε εκπομπή ότι τρωω λέει τη συνταξη της συγχωρεμένης (φτου φτου) μητέρας μου. Η…

Posted by Elena Akrita on Monday, October 23, 2023