Η μεγάλη ώρα του ημιτελικού για Ιταλία και Γερμανία πλησιάζει, με τα «πάντσερ» πλέον να φοβούνται τους «ατζούρι», ειδικά μετά τα όσα έχουν δείξει σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης. Αυτή τουλάχιστον είναι άποψη του Αντρέα Πίρλο, αναφορικά με την αναμέτρηση με τη «νατσιονάλμανσαφτ». Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού Euro για την «σκουάντρα ατζούρα», τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

«Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Έχουμε έρθει εδώ για να νικήσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Ωστόσο, ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό εάν θέλουμε να είμαστε στο τέλος οι νικητές» , ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την μεγάλη αντίπαλο της Ιταλίας, ο μέσος της Γιουβέντους τόνισε:
«Έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια της Γερμανίας μέχρι τώρα στην διοργάνωση. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με παίκτες υψηλού επιπέδου. Ειδικά ο Οζίλ είναι πραγματικά ένας χαρισματικός ποδοσφαιριστής. Θα μελετήσουμε κι άλλο τον αντίπαλό μας και θα δούμε πως θα τους αντιμετωπίσουμε. Πλέον, όμως, μας φοβούνται και δεν είναι το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης».

Για τις δηλώσεις του προπονητή του ότι δικαιούται τη “Χρυσή Μπάλα”, μετά τα όσα έχει κάνει φέτος, ο Πίρλο σχολίασε:
«Αυτό που έχουν πετύχει ο Μέσι και ο Ρονάλντο είναι κάτι απίστευτο. Δεν μπορεί κανείς να ξεπεράσει το γεγονός ότι έχουν πετύχει 70-80 γκολ τη σεζόν».

Πηγή: sport-fm.gr