Έτοιμοι να διπλασιάσουν τις νίκες τους στον πρώτο όμιλο του Euro 2012, στον οποίο συμμετέχει και η Εθνική Ελλάδας, είναι άπαντες στην ομάδα της Ρωσίας, όπως τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ντικ Άντβοκατ, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τη διοργανώτρια Πολωνία.

«Ήταν απλώς μία νίκη, η διοργάνωση μόλις ξεκίνησε», τόνισε ο 64χρονος τεχνικός για την επικράτηση με 4-1 επί της Τσεχίας στην πρώτη αγωνιστική και πρόσθεσε: «Ήταν σημαντικό το ότι πήραμε την νίκη στην πρεμιέρα, αλλά πλέον αφήνουμε πίσω αυτό το ματς και στόχος μας είναι να παίξουμε καλά και απόψε».

«Θα δούμε πώς θα πάνε τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν. Θέλουμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Κόντρα στην Τσεχία αυτό λειτούργησε αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν για την νίκη και όλα θα φανούν κατά τη διάρκεια του αγώνα», τόνισε ο Ολλανδός προπονητής, που ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι ικανοποιημένος με ισοπαλία.

Τέλος, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κάτω από τα δοκάρια της Πολωνίας θα βρίσκεται ο Πρέμισλαβ Τιτόν και όχι ο Βόιστσεχ Σέζνι, που αποβλήθηκε στο εναρκτήριο ματς με αντίπαλο την Ελλάδα.

«Έκανε πολύ καλή δουλειά πιάνοντας το πέναλτι οπότε έχει ήδη δείξει τι αξίζει. Και μην ξεχνάμε ότι είναι ο τερματοφύλακας της Αϊντχόφεν», σχολίασε.

Πηγή: sport-fm.gr