Άδικο ήταν το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα της Πορτογαλίας με την Γερμανία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ήττα της ομάδας του για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Euro 2012. O διεθνής μεσοεπιθετικός της Ρέαλ Μαδρίτης τόνισε ότι οι Ίβηρες μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο, αν παίξουν όπως ξέρουν.

«Κατάφεραν να σκοράρουν στην μοναδική ευκαιρία που είχαν και εμείς δεν ήμασταν να πράξουμε ανάλογα σε δύο περιπτώσεις, όταν και φτάσαμε κοντά στο γκολ. Είναι λογικό να είμαι λίγο στεναχωρημένος. Είναι άδικο, αλλά εάν παίξουμε όπως μπορούμε, τότε μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο», ανέφερε αρχικά ο 27χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, τουλάχιστον πιο καθαρές από εκείνες που είχε η Γερμανία να σκοράρει. Είναι δύσκολο να φύγεις από το γήπεδο και να ξέρεις ότι έχεις χάσει».

Καταλήγοντας, ο Ρονάλντο μίλησε για τον Μουρίνιο που βρέθηκε στο Λβιβ: «Είχα τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος μας χειροκρότησε. Είχε πει ότι έχει εμπιστοσύνη σε εμάς και μας ευχήθηκε καλή τύχη. Κατά την προσωπική του άποψη, εάν παίζουμε καλά, τότε μπορούμε να κερδίσουμε».

Πηγή: sport-fm.gr