«Ευχαριστώ» στους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που δεν διόρθωσαν την ψήφο τους «όπως του καλούσαν οι πληρωμένοι κοντυλοφόροι και οι προπαγανδιστές σε διατεταγμένη υπηρεσία» και παρέμειναν στο πλευρό της Χρυσής Αυγής, είπε ο επικεφαλής του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη δημοσιοποίηση των exit poll που δίνουν στη Χρυσή Αυγή ποσοστό από 6 έως 7,5%.

«Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που δεν υποχώρησε στην επίθεση της κινδυνολογίας και της τρομολαγνείας και αύξησε τις ψήφους της», πρόσθεσε και τόνισε: «Είμαστε το κόμμα της εθνικής αντιπολίτευσης».

Ο κ. Μιχαλολιάκος δεσμεύτηκε πως το κόμμα του θα συνεχίσει με συνέπεια να αγωνίζεται μέσα και έξω από τη Βουλή για να καταργηθεί το «εθνοκτόνο μνημόνιο», το οποίο χαρακτήρισε «εθνική ταπείνωση».

«Όλα δείχνουν πως από 6ο κόμμα θα είμαστε 4ο», ανέφερε και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του σε όλους όσοι, όπως είπε, αγωνίστηκαν να μείνει η Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής.

«Ο αγώνας εναντίον της παραπληροφόρησης συνεχίζεται», είπε και τόνισε: «Θα δώσουμε τον αγώνα για μία Ελλάδα ελεύθερη και ισχυρή που θα αντιμετωπίσει το μέγα πρόβλημα που λέγεται λαθρομετανάστες. Θα αγωνιστούμε για όλα τα εθνικά θέματα, θα αγωνιστούμε για μία Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες. οι επόμενες ώρες θα είναι ακόμα χειρότερες για τους πολιτικούς μας αντιπάλους όταν τα αποτελέσματα θα ξεπεράσουν τις προβλέψεις των exit polls».

Δείτε το βίντεο