Μιλώντας απόψε σε προεκλογική συγκέντρωση στη Δάφνη, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στην Β Αθήνας, Γιάννης Ραγκούσης χαρακτήρισε τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαράς «πατέρα του σύγχρονου μεταναστευτικού προβλήματος στην Ελλάδα».

Ο κ. Ραγκούσης πρόσθεσε ακόμη ότι ο κ. Σαμαράς «εξαπατά τον ελληνικό λαό» με όσα λέγει για τον νόμο περί ιθαγένειας και έφερε ως παράδειγμα τον αριθμό των μεταναστών που είχαν συμμετάσχει στα επεισόδια του Δεκεμβρίου 2008, λέγοντας ότι έκτοτε και μετά τον νόμο που ο ίδιος εισήγαγε στη Βουλή δεν παρατηρήθηκε παρουσία μεταναστών σε επεισόδια, καθώς «το 2010 ανταπέδιδαν τον σεβασμό που τους έδειξε η ελληνική πολιτεία».

Υπεραμύνθηκε των «ναι» και των «όχι» που είπε ως υπουργός και βουλευτής «απέναντι σε συντεχνίες και κλειστά συμφέροντα» όπως είπε και τόνισε ότι τον ενδιαφέρει μόνο η εντολή των πολιτών με αρχές, αξίες, περιεχόμενο που σημαίνει συνέπεια λόγων και πράξεων, λέγοντας πως ότι έπραξε ήταν εντολή των πολιτών.

Ολοκλήρωσε την ομιλία του εκφράζοντας την βεβαιότητά του ότι τα νέα παιδιά κάποτε θα αναγνωρίσουν ότι μια εποχή κάποιοι «σηκώνοντας τον σταυρό του μαρτυρίου» βοήθησαν τον τόπο, ενώ κάποιοι άλλοι τροφοδοτούσαν με παραισθησιογόνα μια ζωή που δεν μπορεί να υπάρχει.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.