Ο συλλέκτης αυτοκινήτων, Άντισον Μπράουν, έδωσε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 120.000 δολαρίων για να αποκτήσει το ασθενοφόρο(!) του 1963 που λέγεται ότι μετέφερε το σώμα του αμερικανού προέδρου Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι μετά τη δολοφονία του.

Το συγκεκριμένο ασθενοφόρο είχε διαφημιστεί ως το όχημα που συνάντησε το αεροπλάνο της Air Force One στην αεροπορική βάση Άντριους και μετέφερε το καλυμμένο με την αμερικανική σημαία φέρετρο του Κένεντι στο Ναυτικό Νοσοκομείο της Βηθεσδά για να διενεργηθεί νεκροψία και στη συνέχεια στο Καπιτώλιο για την ταφή.

Ο συλλέκτης από το Πάρανταϊζ Βάλεϊ της Αριζόνας αγόρασε το γκρι Pontiac Bonneville ασθενοφόρο σε μια δημοπρασία που έγινε στην Αριζόνα, παρά τις αναφορές ότι το όχημα της δημοπρασίας Barrett-Jackson δεν ήταν το γνήσιο. Από την άλλη οι υπεύθυνοι της δημοπρασίας δήλωσαν ότι είχαν επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα του ασθενοφόρου. Το όχημα είχε δοθεί για δημοπρασία από τον Τζον Τζένσεν, ένα αναισθησιολόγο από το Κάνσας, που το είχε αγοράσει για άγνωστο ποσό το 2009.