Στα πλαίσια της έκθεσης Scooter Μoto Festival θα παρουσιαστεί από την Γκοργκόλης Α.Ε. το νέο μοντέλο της Quadro που δεν είναι παρά το πρώτο scooter με 4 τροχούς.

Όταν οι 2 τροχοί έδειχναν λίγοι, κάποιες εταιρείες πρόσθεσαν έναν ακόμη για να αυξήσουν τα επίπεδα ασφάλειας και σταθερότητας των scooter. Μεταξύ των πρωτοπόρων ήταν και η Quadro με το πληθωρικό Quadro 3.

Τώρα η εταιρεία προχωρά την εξέλιξη στον τομέα αυτό ένα βήμα παραπέρα, παρουσιάζοντας το πρώτο 4τροχο scooter, το Quadro4.

Το Quadro4 θα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην Ελλάδα στα πλαίσια του Scooter Meoto Festival που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.

Από τις 24/04 ως τις 27/04 το Quadro4 θα φιλοξενείται στο περίπτερο της Γκοργκόλης ΑΕ, παρέα με την γκάμα της SYM και θα είναι διαθέσιμο για το κοινό, ενώ κάποιοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία ακόμη και για ένα σύντομο test ride.

Με όσο συμπαγείς διαστάσεις επιτρέπουν τα νέα δεδομένα, το Quadro4 ανοίγει νέους δρόμους στον τομέα της μετακίνησης και της ασφάλειας αλλά και της απόλαυσης της οδήγησης.

Κατάλληλο για όλους, άνδρες και γυναίκες, νέους και έμπειρους οδηγούς, συνδυάζει την ευελιξία και τις λύσεις που προσφέρουν τα scooter, με την σταθερότητα και την ασφάλεια που παρέχουν οι 4 τροχοί, καθώς απλά… δεν πέφτει.

Εξοπλισμένο με δύο αρθρωτά συστήματα κλίσης HTS (Hydraulic Tilting System), διαθέτει ανεξάρτητη ανάρτηση για κάθε τροχό. Φορά έναν νέο σε σχεδίαση κινητήρα 346cc, με αυτόματη CVT μετάδοση και διαφορικό για τους, δύο πλέον, πίσω τροχούς. Αποδίδει 30 ίππους και 2,5 kgm ροπής, ικανά να κινήσουν τα 257 κιλά του Quadro 4.

Τα φρένα είναι συνδυασμένα και ενεργοποιούν τα δισκόφρενα και των 4 τροχών με το πάτημα του πετάλ ή τα δύο εμπρός δισκόφρενα με τη μανέτα στο τιμόνι. Οι τροχοί είναι 14″ και το ύψος της σέλας στα 770 mm από το έδαφος.