Περισσότερο νέο χρώμα συνοδεύει την νέα γκάμα της Triumph για το 2014 μαζί με τα νέα μοντέλα της εταιρείας για το 2014. Ξεχωρίζει η είδηση για την κάθοδο της εταιρείας σε μικρότερους κυβισμούς.

Το America συνεχίζει την πορεία του με αλλαγές στα σημεία, κυρίως στα καλύμματα κυλίνδρων, καμπάνας και μπαταρίας. Επιλογέας ταχυτήτων, τελικά εξατμίσεων και διευρυμένη γκάμα αξεσουάρ σηματοδοτούν την ανανέωση του cruiser με τα 865 κ.εκ.

Η έκδοση LT όμως φέρεται ως ένα από τα λίγα νέα μοντέλα για τη χρονιά. Φυσικά χρησιμοποιεί τον ίδιο δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα με τους 61 ίππους, είναι όμως εξοπλισμένο για ταξιδιωτικές αναζητήσεις. Με προστασία από τον αέρα, βαλίτσες στο στιλ της μοτοσυκλέτας και πιο άνετη θέση οδήγησης.

Η επέκταση της εταιρείας στην Ινδία εγκαινιάζεται στις 23 Νοεμβρίου ενώ ακολουθεί η είσοδος στην αγορά της Ινδονησίας τον Απρίλιο του 2014. Η αναπτυξιακές κινήσεις της βρετανικής Triumph – που έχει και ιδιαίτερους δεσμούς με τις χώρες αυτές – συνοδεύτηκαν με την αναγγελία ενός μοντέλου δρόμου με κινητήρα 250 κ.εκ.

Είναι η πρώτη φορά που η Triumph «ασχολείται» με μοτοσυκλέτα τόσο χαμηλού κυβισμού τα τελευταία 50 χρόνια, το πραγματοποιεί ωστόσο με εντυπωσιακό τρόπο. Ο κινητήρας θα είναι δικύλινδρος και θα η μοτοσυκλέτα θα βασίζεται στις σχεδιαστικές αρχές των street triple μοντέλων. Στόχος φυσικά οι αγορές της ΝΑ Ασίας και στη συνέχεια της Ευρώπης.