Η νοσταλγία πουλάει και πουλάει πολύ. Οι χθεσινοί θρύλοι επηρεάζουν βλέπετε ακόμα τα γούστα μας και αυτή τη σαγήνη είναι που εξαργυρώνει η Moto Studio με τον καλύτερο τρόπο.

Στους κύκλους δε της Ducati, ο Βρετανός Paul Smart παραμένει ένας από τους κορυφαίους θρύλους, νικητής της Imola το 1972 και πιθανότατα ο γεννήτορας ο ίδιος της εποχής των SuperSport.

Πριν από 10 χρόνια, τα χαρακτηριστικά χρώματα του μεγάλου Βρετανού είχαν εμφανιστεί σε μια επετειακή Ducati, τη SportClassic PaulSmart 1000 Limited Edition, και από κει άντλησε έμπνευση η Moto Studio για τη δική της Ducati 900 SS/SP.

Τη Moto Studio την έχει ιδρύσει ο γλύπτης Bruce McQuinston στο Μαϊάμι της Φλόριντα για να βάζει χέρι αποκλειστικά σε ιταλικές μηχανές, κάτι Moto Guzzi και Ducati δηλαδή.

Αυτός και η ομάδα του είναι παθιασμένοι με τις επιδόσεις και τον περιορισμό του βάρους, κι έτσι όλα τα bodywork τους είναι καμωμένα από ανθρακόνημα.

Η συγκεκριμένη καστομιά έγινε σε συνεργασία με την Comprent Motorsports και ως υλικά χρησιμοποιήθηκαν το ανθρακόνημα και το ανοξείδωτο ατσάλι.

Είναι βέβαια οι λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν, αλλά και τα χαρακτηριστικά αγωνιστικά χρώματα του Paul Smart, αποδίδοντας μια μοτοσικλέτα που πατά στο χθες για να μας ξαναπεί την ιστορία του σήμερα.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας της είναι περισσότερη δύναμη, λιγότερο βάρος και πολύ καλύτερες αναρτήσεις…