Τους πιο γρήγορους αναβάτες του κόσμου και τους θεαματικότερους αγώνες σε δύο τροχούς θα μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά 2 τυχεροί που θα ταξιδέψουν στο Brno της Τσεχίας για τους αγώνες του MotoGP, μέσω του διαγωνισμού που διοργανώνει ο ΟΤΕ TV αποκλειστικά για τους συνδρομητές του.

Ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη, ο ΟΤΕ TV, που μεταδίδει σε αποκλειστικότητα το MotoGP στην Ελλάδα, προσφέρει στο νικητή του διαγωνισμού και ένα ακόμη άτομο ένα 3ήμερο ταξίδι στο Brno της Τσεχίας, όπου θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, παρακολουθώντας από κοντά τα δοκιμαστικά και τον αγώνα του MotoGP που θα διεξαχθούν στις 16 και τις 17 Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο Brno, ο νικητής και ο συνοδός του θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να επισκεφτούν το χώρο του paddock, όπου βρίσκονται οι μηχανές, οι οδηγοί και τα τεχνικά επιτελεία, αλλά και να απολαύσουν μία αποκλειστική επίσκεψη στο pit box της ομάδας Pramac Ducati για να δουν τις μηχανές από πολύ κοντά.

Για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να στείλουν το μήνυμα MOTOGP στο 19129 προκειμένου να μπουν στην κλήρωση για το ταξίδι, έως την Παρασκευή 20 Ιουνίου.

Ο ΟΤΕ TV μεταδίδει τους αγώνες του MotoGP εδώ και τρία χρόνια, προσφέροντας κορυφαίο θέαμα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πρόσφατα ο ΟΤΕ TV ανανέωσε και για την τριετία 2015-2017 τα δικαιώματα μετάδοσης όλων των αγώνων, των ελεύθερων και χρονομετρημένων δοκιμαστικών του MotoGP, καθώς και των αγώνων των Moto2 και Moto3, που θα μεταδίδονται αποκλειστικά ζωντανά και σε ποιότητα High Definition στα κανάλια OTE SPORT.