Cake τη λένε και είναι μια νέα σουηδική εταιρία που ξεπήδησε από το πάθος κάποιων για δίτροχα με σεβασμό στο περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Αναγνωρίζοντας τη δυναμική της ηλεκτροκίνησης για το μέλλον των μηχανών, η Cake δοκίμασε τις δυνάμεις της με το περίφημο Kalk, ένα ηλεκτρονικό μηχανάκι για εκτός δρόμου περιπέτειες, και τώρα επιστρέφει δριμύτερη με το Osa.

Ένα «πράσινο» και αποδοτικό δίτροχο για αστικές μετακινήσεις με πολλαπλούς τρόπους λειτουργίας και επιλογές μοτέρ, ώστε να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε ανάγκες του χρήστη.

Διατηρώντας φυσικά όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει την Cake γνωστή στα πέρατα της Ευρώπης. Την ταχύτητα, την ευελιξία και την ανυπέρβλητη κομψότητα.

Το Osa πιάνει τα 45 χλμ/ώρα, έχει αυτονομία από τα 75-120 χιλιόμετρα (ανάλογα με το μοτέρ και την μπαταρία) και ζυγίζει 65 κιλά.

Δεν αναφέρουμε τους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών και εξοπλισμού, καθώς μιλάμε για πάνω από 1.000 επιλογές! Ώστε να μη μοιάζει το δικό σου με κανένα άλλο εκεί έξω.

Το τρελό ηλεκτρικό μηχανάκι θα αρχίσει την εμπορική του γυροβολιά στον κόσμο από τον Μάρτιο του 2020 με τιμές που ξεκινούν από τα 4.500 ευρώ.

Μπορείς πάντως να το προπαραγγείλεις, αν καταλήξεις μέχρι τότε στη διάταξη των ονείρων σου…