Η Royal Enfield Himalayan σε τελική μορφή

Έτοιμο για παραγωγή το on off μοντέλο


ΜΟΤΟ
13:41
27/08/2015
Η Royal Enfield Himalayan σε τελική μορφή
loading

Οι νέες φωτογραφίες από την Ινδία απεικονίζουν ένα on off μοντέλο που δείχνει έτοιμο για παραγωγή, καθώς η μικρομεσαία adventure πρόταση της ινδικής εταιρεία αναμένεται επίσημα τον Νοέμβριο.

To Himalayan φαίνεται πως θα είναι η πλατφόρμα γνωριμίας μας με τη «νέα, εξευρωπαϊσμένη» Royal Enfield. Μέσω αυτής της μοτοσικλέτας θα συστηθούμε με τον νέο μονοκύλινδρο 410 κ.εκ. κινητήρα της εταιρείας, ο οποίος πιθανότατα θα τοποθετηθεί σε ένα πλαίσιο σχεδιασμένο από την - πρόσφατα εξαγορασμένη από τους Ινδούς - αγγλική Harris, πλαισιωμένο από σύγχρονα περιφερειακά.

Στις νέες φωτογραφίες από την Ινδία βλέπουμε τη νέα μοτοσικλέτα (στα χέρια του αναβάτη με τις αισθησιακές σαγιονάρες) να έχει πλέον φτάσει σε σχεδόν τελική μορφή, συνοδευόμενη από μια εικόνα που μας δίνει την εικόνα της όπως περίπου θα τη δούμε στο περίπτερο της Royal Enfield στην EICMA στο Μιλάνο.

Σύμφωνα με τον Ινδικό Τύπο το Himalayan εκτιμάται πως θα βγει στην Ινδική αγορά σε μια τιμή γύρω στα 3.000 ευρώ, οπότε με μια ανάλογα καλή τιμή στην Ευρώπη (προφανώς προσαυξημένη με τους όποιους δασμούς, μεταφορικά κλπ) θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στην ινδική εταιρεία πρωτόγνωρες πωλήσεις.

r1 r2

Πηγή: mototriti.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει