Άναψαν τα αίματα στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 11/4. «Ιερός ο στρατός στη χώρα μας αλλά αυτός πού να ξέρει;» είπε η Κατερίνα Δαλάκα, μιλώντας για τον Τζέιμς Καφετζή.

«Ο Τζέιμς ανέφερε ότι θα έπρεπε να είμαι μόνιμη στον στρατό γιατί είμαι πολύ αυστηρή, του απάντησα ότι είμαι πολύ αυστηρή πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό μου. Δεύτερον, δεν έχουμε αφήσει τις οικογένειες μας για να κάνουμε εδώ μόνο μουχαμπέτι. Γιατί μέσα από τον αγώνα, που πρέπει να είμαστε σοβαροί, τρώμε, παραμένουμε στο παιχνίδι, ερχόμαστε σε επικοινωνία με την οικογένεια μας οπότε πρέπει εκείνη την ώρα να υπάρχει μια σοβαρότητα και αυστηρότητα. Πρέπει ο καθένας να είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και γι’ αυτό που έχει έρθει να κάνει εδώ. Επίσης, ο Τζέιμς από που έβγαλε το συμπέρασμα για τον στρατό; Εφόσον ο ίδιος δεν έχει πάει στον στρατό» επεσήμανε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Όταν δεν έχεις πάει στον στρατό, καλό είναι να μην κάνεις σχόλια. Γιατί, όπως ούτε εγώ έχω πάει, δεν μπορώ να πω κάτι για τον στρατό. Κάτι που είναι πάρα πολύ ιερό για την χώρα μας και την πατρίδα μας» πρόσθεσε η παίκτρια.

Στη συνέχει μίλησε και ο Τζέιμς Καφετζής κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της κόντρας που υπάρχει ανάμεσα στο ίδιο με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Αλέξη Παππά.

«Μετά το χθεσινό συμβούλιο, αυτό που κατάλαβα είναι ότι το πρόβλημα του Αλέξη και της υπολοχαγού Νατάσας, της Κατερίνας δηλαδή, δεν είναι τόσο ότι κάνω παρέα με τον Γκιουλέκα αλλά το ότι το έχουμε πάρει πιο πολύ στο χαβαλέ. Γιατί ναι μεν δεν είμαστε στρατιωτάκια για είμαστε φουλ αφοσιωμένοι στο τι θα πούμε, τι θα γίνει και πως θα πάμε αλλά στο να περάσουμε καλά. Όσο καλά γίνεται σε αυτές τις συνθήκες. Η αλήθεια είναι ότι εμένα ο Γιώργος με έχει βοηθήσει πάρα πολύ γιατί είμαι εδώ πέρα δυο μήνες και περνάει πιο light αυτή η φάση από ότι περνούσε τότε που είχα ξαναέρθει. Μου είναι πιο εύκολο φέτος γιατί πραγματικά γελάω και έχω βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο έχουμε πολύ παρόμοιο χιούμορ. Νομίζω πως αυτό είναι, λοιπόν, που ενοχλεί και τον Αλέξη Παππά αλλά και την Κατερίνα Δαλάκα» επεσήμανε ο Τζέιμς Καφετζής.