Τηλεπαιχνίδι – έκπληξη στο οποίο ο παίκτης με μια μόνο ερώτηση μπορεί να κερδίσει 100.000 ευρώ φέρνει το Mega τη νέα σεζόν. Σε αντίθεση με τους περισσότερους τηλεοπτικούς σταθμούς οι οποίοι επιλέγουν ήδη δοκιμασμένα fomats, το Mega φαίνεται πως θα τολμήσει να ρίξει στη μάχη της τηλεθέασης ένα εντελώς καινούργιο project.

Ο λόγος για το One Question. Σε αυτό το τηλεπαιχνίδι κάθε ζευγάρι παικτών βρίσκεται καθισμένο σε έναν αναπαυτικό καναπέ και έρχεται αντιμέτωπο με μόνο μία ερώτηση η οποία όμως έχει 20 πιθανές απαντήσεις.

Αν και οι ερωτήσεις φαινομενικά είναι απλοϊκές, οι απαντήσεις μοιάζουν να είναι όλες σωστές, όμως μια μόνο τελικά είναι η απόλυτα σωστή και είναι αυτή που θα χαρίζει στο ζευγάρι την νίκη και τα λεφτά.

One Question

Chuffed to have provided the music score for 'One Question' hosted by Claudia Winkleman. Starts today at 8pm on Channel 4 & All 4. To win 100k all the contestants have to do is answer one question… sounds easy, right?!#ClaudiaWinkleman #OneQuestion

Posted by Philip Guyler Music on Friday, June 24, 2022

Στην αγγλική βερσιόν του «One Question» ο νικητής κερδίζει 100.000 λίρες. Το ποσό το οποίο αναμένεται να κερδίσει ο νικητής της ελληνικής version μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό.

Σύμφωνα με την εκπομπή Fay’ s Time τρεις παρουσιαστές πέρασαν δοκιμαστικό για να αναλάβουν την παρουσίαση του One Question.

Ο λόγος για την Ανθή Βούλγαρη, την Νίκη Λυμπεράκη και τον Γιώργο Καράβα.