Η Χριστίνα Μαξούρη και ο Δημήτρης Αριανούτσος, η Στεφανία και ο Χρήστος του «Προξενιού της Ιουλίας», βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησαν για τους χαρακτήρες τους και τη σειρά που έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Για τη μεταμόρφωση της Χριστίνας σε Στεφανία απαιτούνται 45 λεπτά προετοιμασίας και όπως είπε η Χριστίνα, «η αισθητική προσέγγιση της σειράς βοηθά τον κάθε χαρακτήρα να σταθεί, αλλά και μένα με το ενδυματολογικό και το μακιγιάζ. Η Στεφανία γνωρίζει πολλά μυστικά για τα οποία δεν μιλά, αλλά θα αποκαλυφθούν σιγά σιγά μόνα τους. Οι εξελίξεις είναι τόσο καταιγιστικές που βγαίνουν στη φόρα τα μυστικά».

Θα υπάρξει κάποιος άντρας στη ζωή της Στεφανίας; «Δεν το ξέρω ακόμα μα πώς να παντρευτεί η Στεφανία; Μιλάμε για μια άλλη εποχή στην επαρχία και είναι μια στιγματισμένη γυναίκα. Ακόμα και σήμερα ένας άνθρωπος που έχει τέτοια θέματα δεν έχει αυτοπεποίθηση για να βρει ταίρι». Όπως είπε η Χριστίνα, «ο χαρακτήρας της Στεφανίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον Χρήστο που σημαίνει όσο κλονίζεται ο Χρήστος κλονίζεται και η Στεφανία. Η δική μου ευχή ως Στεφανία θα ήταν αυτό το πλάσμα να βρει την αλήθεια -που κι εγώ ευθύνομαι που δεν την έχει βρει -και να βρει ένα δικό του βηματισμό γιατί καθορίζεται από όλους τους υπόλοιπους της οικογένειας και τα σφάλματά τους και αυτό είναι το μεγάλο του τραύμα».

Μίλησε ακόμη για την παράσταση στην οποία ερμηνεύει τα «Τραγούδια της Σωτηρίας Μπέλλου» και αποκάλυψε ότι ακούγεται η φωνή της -για την ακρίβεια το μουρμουρητό της – σε ένα μουσικό θέμα που ακούγεται στη σειρά και είναι πολύ χαρούμενη για αυτό.

Ο Δημήτρης είπε για τον ρόλο του: «Ο Χρήστος είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας με πολλά ψυχικά τραύματα. Πιστεύει ότι έχει σκοτώσει τη μητέρα του με τα δηλητηριασμένα μανιτάρια. Όταν μάθει την αλήθεια για τη μητέρα του αλλά και το ποιος είναι ο πραγματικός του πατέρας θα έχει αψυχολόγητη και ακραία αντίδραση. Θα κλονισθεί η εμπιστοσύνη του γιατί έχει μεγαλώσει λέγοντάς του όλοι ψέματα». Ο Δημήτρης, όπως είπε, θα επιθυμούσε για τον Χρήστο να μάθει την αλήθεια και να βρει τη γαλήνη, ενώ αναφέρθηκε και στη θεατρική παράσταση που συμμετέχει «Το μυστικό της κοντέσας Βαλέραινας».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη