Νέα εβδομάδα ξεκινάει απόψε, Δευτέρα 18 Μαρτίου στο MasterChef 2024 κι όλοι οι διαγωνιζόμενοι πλησιάζουν προς τη μέση του μαγειρικού μαραθωνίου. Για πολλούς, η μέση της διαδρομής είναι το πιο δύσκολο σημείο. Γιατί τώρα είναι που αρχίζει να ξεκινάει η κούραση.

Αυτό είναι και το σημείο που θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν ό,τι δύναμη έχουν και να συνεχίσουν να μαγειρεύουν σαν να ξεκινούν από την αρχή.

Οι αρχηγοί των μπριγάδων, Άνχελ Σαχπαζής και Γιάννης Κούρτογλου, όπως κι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, το μόνο που πρέπει να έχουν στο μυαλό τους είναι να βρουν τον καλύτερο δρόμο για να κερδίζει η μπριγάδα τους. Κι αν αυτός δεν υπάρχει, τότε είναι στα χέρια τους να τον δημιουργήσουν. Γιατί όσο κερδίζει η μπριγάδα τους, τόσο πιο σταθερά θα είναι τα βήματά τους στον διαγωνισμό, τόσο πιο κοντά θα φτάνουν προς τον μεγάλο στόχο, τη νίκη, το τρόπαιο και για τον νικητή ή την νικήτρια το συνολικό έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Πριν την έναρξη της μαγειρικής δοκιμασίας κι εξαιτίας της οικειοθελούς αποχώρησης της Τάνιας Παλ, κριτές και παίκτες θα υποδεχτούν και πάλι στην κουζίνα του MasterChef μια παλιά αγαπημένη τους προσωπικότητα.

Νέο Mystery Box

Νέο Mystery Box σήμερα με την αγαπημένη, για πολλούς, ματριόσκα! Κουτιά μέσα στα κουτί με υλικά και χρόνους μαγειρικής, που θα πρέπει να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο. Κάποιοι θα το ρισκάρουν, κάποιοι άλλοι θα προτιμήσουν να ακολουθήσουν την ασφαλή οδό.

Στο τέλος της ημέρας, όμως, οι τρεις σεφ και κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα είναι αυτοί που θα ανακοινώσουν ποιος ή ποια έχει κάνει την καλύτερη προσπάθεια και ποια μπριγάδα έχει πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Οι εκπλήξεις, όμως, δε σταματούν εδώ. Μια αναπάντεχη εξέλιξη θα ταρακουνήσει τα μαγειρικά νερά τους διαγωνισμού, λίγο πριν οι παίκτες σηκώσουν τα κουτιά τους. Ένα γεγονός, που θα απειλήσει να χαλάσει τις μαγειρικές, κι όχι μόνο, ισορροπίες, που έχουν σχηματιστεί και στις δυο μπριγάδες.

Αυτή τη φορά τα ζευγάρια των μονομαχιών θα σχηματιστούν εναλλάξ από τους δύο αρχηγούς. Μένει να αποδειχθεί αν οι αποφάσεις τους θα είναι σωστές, ώστε να οδηγήσουν τις μπριγάδες τους στη νίκη. Το μόνο σίγουρο είναι πως καμία μπριγάδα δε θέλει να λάβει μέρος στη Διαδικασία Ψηφοφορίας για την ανάδειξη του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.