Χθες έγινε γνωστό πως η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να κάνει μια μικρή παύση από τα social media, αφήνοντας για λίγες μέρες πίσω την καριέρα της ως influencer. Η απόφασή της αυτή απασχόλησε έντονα τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Η εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» με τους Μαριάντα Πιερίδη, Φελίσια Τσαλαπάτη και Τριαντάφυλλο σχολίασε την παύση της Χριστίνας Μπόμπα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιο συγκεκριμένα, ο συμμετέχων της εκπομπής, Γιάννης Μπούτος, αναρωτήθηκε το τι κούρασε την influencer τόσο πολύ, που την ανάγκασε να σταματήσει να ασχολείται με αυτά.

Πιο αναλυτικά, η στιχομυθία ανάμεσα στον Γιάννη Μπούτο και τον Τριαντάφυλο οοποίος προσπάθησε να εξηγήσει την κατάσταση, ήταν αυτή:

Γιάννης Μπούτος: Καλά έκανε! Άμα το ένιωθε, καλά έκανε. Είναι τόσο κουραστικό το να ανεβάσεις ένα βίντεο ή ένα story που πρέπει να κάνεις διάλειμμα; Αυτό δεν κατάλαβα.

Τριαντάφυλλος: Την έχει δει αλλιώς. Θέλει να ξεκουραστεί από όλο αυτό και απλά να ζήσει τις στιγμές. Πώς είμαστε εμείς εδώ και θέλουμε να ζούμε τις στιγμές μας, έτσι θέλει και η Μπόμπα να ζήσει τις στιγμές της.

Γιάννης Μπούτος: Άλλο αυτό. Εμείς είμαστε σε ένα καθημερινό ωράριο, είναι κάτι διαφορετικό. Αυτό ρωτάω. Άμα κάνει μόνο αυτό και είναι κούραση, καλά έκανε.

Τριαντάφυλλος: Θέλει με τα παιδιά της και τον άντρας της να είναι μόνο εκεί, 24 ώρες.

«Όταν μιλάμε για μια influencer που την προωθεί και ο αλγόριθμος, γιατί όσο ανεβάζεις, τροφοδοτείς το σύστημα, δεν μπορείς να λείψεις, να απέχεις και πολύ. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε», συμπλήρωσε ο Γιάννης Μπούτος.