Έχεις ζήσει τη ζωή σου όπως πραγματικά θα ήθελες; Έχεις πραγματοποιήσει όλα τα όνειρά σου; Βάζεις σε προτεραιότητα τα «πρέπει» ή τα «θέλω»; Ποια είναι τελικά τα σημαντικά και ποια τα ασήμαντα σε αυτή τη ζωή; «O Πρώτος από εμάς», μια νέα σύγχρονη σειρά γεμάτη συναίσθημα και τρυφερότητα, έρχεται τον Σεπτέμβριο στον Ant1 για να κάνει τους τηλεθεατές να αναρωτηθούν για όλα τα παραπάνω μέσα από τη ζωή, τα όνειρα, την πορεία και τις επιλογές 6 αγαπημένων φίλων.

Ποιοι είναι όμως οι έξι φίλοι που θα κάνουν το τηλεοπτικό κοινό να συγκινηθεί, να προβληματιστεί και εν τέλει να ταυτιστεί μαζί τους;

Ο Άλκης (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) θέλει να χαίρεται τη ζωή με τους αγαπημένους του φίλους και να απολαμβάνουν μαζί κάθε στόχο που πετυχαίνει ο καθένας. Και όταν οι δυσκολίες τους χτυπάνε την πόρτα να βρίσκουν τρόπο να τις ξεπερνούν. Γιατί ξέρει πως οι φίλοι του θα είναι πάντα δίπλα του και πως μαζί τους όλα είναι πιθανά…

Η Κάτια (Αθηνά Οικονομάκου) ετοιμάζεται για έναν γύρο μεγάλων αποφάσεων.

Για τον Νικόλα (Γιάννης Τσιμιτσέλης) φαίνεται να είναι όλα εύκολα. Όμως, αυτό ίσως αυτό αλλάξει στη συνέχεια…

Η Έλενα (Λένα Δροσάκη) δεν ζητούσε βοήθεια ποτέ και για τίποτα, αλλά θα χρειαστεί βοήθεια γι’ αυτό που θέλει όσο τίποτα άλλο!

Ο Φίλιππος (Μάριος Αθανασίου) ξέρει καιρό τον προορισμό του και τώρα νιώθει πως έφτασε η στιγμή να τον μοιραστεί.

Η Σοφία (Βίβιαν Κοντομάρη) δεν θα τρέχει πάντα πίσω από όλους. Ήρθε η ώρα να βάλει μπροστά τα θέλω της.

Η νέα δραματική κομεντί «Ο πρώτος από εμάς» έρχεται τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του Ant1 και υπόσχεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου και συγκίνησης. Είναι ένας ύμνος στη φιλία, στην αγάπη, στις σχέσεις, στα σημαντικά της ζωής, στους στόχους και στα όνειρα που κάποιοι δεν καταφέραμε να εκπληρώσουμε ή δεν προσπαθήσαμε καν.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ εδώ: