Ψυχαναλυτική, αισιόδοξη αλλά και συναισθηματική είναι η νέα σειρά του Ant1 η οποία θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη σεζόν με ένα all star cast. Ο σταθμός του Αμαρουσίου στηρίζει τη μυθοπλασία η οποία αποτελεί μεγάλο μέρος του προγραμματισμού του την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Η νέα σειρά «Ο πρώτος από εμάς» περιγράφει τις ζωές έξι φίλων με διαφορετικές ανάγκες, καθημερινότητα, όνειρα και αγωνίες οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με κάτι αναπάντεχο.

Κατά τη διάρκεια μιας εξόδου τους ο ένας από αυτούς, ο Άλκης, καταρρέει. Η ιατρική γνωμάτευση θα τον οδηγήσει σε έναν δύσκολο δρόμο, συνειδητοποιώντας ότι τα πάντα στη ζωή μπορούν να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Δίπλα του, όμως, σε αυτή την ανηφόρα θα έχει τους φίλους του.

Όλοι μαζί μια αγκαλιά, όπως στα εύκολα έτσι και στα δύσκολα. Η ιατρική περιπέτεια του κολλητού τους θα κάνει όλα τα μέλη της παρέας να επαναπροσδιορίσουν τους εαυτούς τους, τα θέλω και τις ανάγκες τους. Θα δουν τη ζωή από μια νέα οπτική, θα συνειδητοποιήσουν ότι αξίζει να ζουν όπως αυτοί θέλουν και όχι όπως πρέπει και οι ζωές τους θα αλλάξουν για πάντα προς το καλύτερο. Αποκαλύψεις, συγκρούσεις, απρόσμενοι έρωτες και η δύναμη της πραγματικής φιλίας κόντρα σε όλες τις προβλέψεις.

Ο πρώτος από εμάς: Το cast της σειράς – Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Γιάννης Βούρος

Η δραματική κομεντί του Ant1 «Ο πρώτος από εμάς» θα ταξιδέψει τους τηλεθεατές στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής, γιατί «ζωή δεν ξεκινά μόνο μία φορά» όπως αναφέρει και το moto της σειράς. Η σειρά είναι διασκευή της επιτυχημένης σειράς «The First of Us» της Paramount Pictures International.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Πιέρρος Ανδρακάκος ενώ η διασκευή του σεναρίου φέρουν τις υπογραφές των Νίκου Παπαδόπουλου και Γιώργου Τελτζίδη. Στην σειρά πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά: Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Μαζί τους: Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Γιαννακός, Εύα Κοτανίδη, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νατάσα Κοτσοβού, Λάζαρος Βασιλείου, Ηρώ Πεκτέση, Ιωάννα Πιατά, Σεμέλη Μητροπούλου κ.α

Στον ρόλο του ΄Εβαν ο Κώστας Φαλελάκης και στον ρόλο του Στέφανου ο Γιάννης Βούρος ο οποίος επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από χρόνια απουσίας.