Την έντονη δυσαρέσκειά του έδειξε σήμερα ο Τριαντάφυλλος μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» την οποία συμπαρουσιάζει με τις Μαριάντα Πιερίδη και Φελίσια Τσαλαπάτη. Αφορμή στάθηκαν κάποια σχόλια που είχαν ειπωθεί εις βάρος της Κατερίνας Πεφτίτση από τον Γιώργο Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφέρει από τον αέρα παλαιότερης εκπομπής του: «Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά, δεν ξέρω πώς να το πω, δε λέω χοντρή, να πρέπει να τη δούμε και να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της πως είναι υπέρβαση, να βγαίνει να αλειφθεί με λάδι και να είναι υγρή στην παραλία, σαν διαφήμιση της Greenpeace».

Όταν ο Τριαντάφυλλος ενημερώθηκε σήμερα για αυτές τις δηλώσεις, έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Αμέσως, πήρε τον λόγο από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους της εκπομπής και αναρωτήθηκε «γιατί το είπε αυτό ο Λιάγκας; Συγνώμη ρε Μαριάντα, εσένα σου άρεσε αυτό που είπε ο Λιάγκας; Δηλαδή κάποιος που έχει περιττά κιλά δεν μπορεί να πάει στην παραλία; Πού είμαστε; Σε τι κοινωνία ζούμε; Επειδή είναι ο Γιώργος Λιάγκας;».

«Και ποιος είσαι εσύ ρε φίλε Λιάγκα, για να κρίνεις κάποιον που έχει περισσότερα κιλά; Ποιος είναι ο Λιάγκας για να κρίνει κάποιον που έχει παραπάνω κιλά; Άλλους τους χτυπάμε για κάτι που είπαν πριν χρόνια, τώρα επειδή είναι ο Λιάγκας δεν λέμε κάτι; Είστε και γυναίκες», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Τότε, η Μαριάντα Πιερίδη ανέφερε πως «όταν είχε γίνει αυτό το σχόλιο, είχε γίνει χαμός. Να πούμε ότι υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που είναι plus size μοντέλα και είναι κούκλες. Εμείς τη συναντήσαμε από κοντά την κοπέλα χθες βράδυ και είναι μια θεά. Και ως προσωπικότητα και ως κορμί»

«Κορίτσια, μία συμβουλή από εμένα για όσες μας ακούτε. Φάτε, πιείτε, μην ακούτε κανέναν Λιάγκα! Είστε όλες κούκλες, η προσωπικότητα, η ψυχή και η καρδιά είναι που μετράνε. Δεν έχει σημασία αν είμαστε όμορφοι ή άσχημοι, σημασία έχει να είναι καλή η ψυχή μας. Με αγάπη σας το λέω και μην ακούτε κανέναν», είπε ο Τριαντάφυλλος προς όλες τις γυναίκες.