Ο ημιτελικός του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας (10/07) και οι παλιοί παίκτες βρέθηκαν στο Γαλάτσι φορώντας τα καλά τους. Λαμπεροί και χαμογελαστοί, όσοι πέρασαν από τον Άγιο Δομίνικο βρέθηκαν απέναντι από τον Γιώργο Λιανό ο οποίος τους υποδέχθηκε με ενθουσιασμό.
Λίγο πριν εμφανιστούν στο Γαλάτσι, οι δύο φιναλίστ που έχουν περάσει στον τελικό, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στους παίκτες να πουν μερικά λόγια.

Αρχικά, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος ευχαρίστησε την παραγωγή του Survivor All Star ο οποίος έπειτα από κλήρωση κάθισε δίπλα στην εντυπωσιακή Εύη Σαλταφερίδου. Εξάλλου ο παίκτης δεν είχε κρύψει από την πρώτη στιγμή που την αντίκρισε, τον θαυμασμό του για εκείνη.

Στην συνέχεια, ο Τάκης Καραγκούνιας απέδειξε γι’ άλλη μια φορά πόσο απρόβλεπτος είναι. Ενώ ο Γιώργος Λιανός προσπαθούσε απεγνωσμένα να μείνει πιστός στο χρονοδιάγραμμα του προγράμματος, ο Τάκης Καραγκούνιας σηκώθηκε και τον πλησίασε.

Τι κι αν ο Γιώργος Λιανός προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη; Ο Τάκης Καραγκούνιας φώναξε στο πλευρό του τον Κωνσταντίνο Βασάλο και προχώρησε σε μια σύντομη τελετή… απονομής. Ο παίκτης απένειμε στον συμπαίκτη του τον τίτλο του «ενεργειακού θεραπευτή» και ένα βραβείο που τον άντεξε πέντε μήνες.

«Μου αξίζει» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Λες και είμαστε σε πανηγύρι….» σχολίασε ο Γιώργος Λιανός και «έκλεισε» γρήγορα την «τελετή» προκειμένου να προχωρήσει παρά κάτω.