Με ραγδαίες εξελίξεις κλείνει η εβδομάδα για την αγαπημένη σειρά του Alpha, Σασμός καθώς ο Δημήτρης ζητά από τον Παύλο να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης με τον Ευθύμη ενώ καθοριστική είναι και η συνάντηση Μαθιού με Μανόλη για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Παρασκευή 07 Ιουλίου, στις 21:00 οι τηλεθεατές, στο επεισόδιο 168 θα παρακολουθήσουν, την Καλλιόπη να λέει στον Μαθιό ότι η αστυνομία υποψιάζεται τον Φαρμάκη για το φόνο του Στεφανή.

Δείτε το sneak preview:

Επιπλέον, η Βασιλική προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ ότι η Καλλιόπη γνώριζε τι είχε κάνει ο Μαθιός. Από την πλευρά του ο Λευτέρης πιέζει την Ντίνα να του πει αν ο Βαγγέλης έχει σχέση με τον φόνο του Ξαξίρη. Η Βασιλική ζητά από τον Αντώνη να τη βοηθήσει στο να βρει τη Νάντια, αλλά τελικά τη λύση θα της τη δώσει η Στέλλα. Ο Δημήτρης ζητά από τον Παύλο να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης με τον Ευθύμη. Η Καλλιόπη ακούει τον παπά και τον Αστέρη να μιλούν για τον επικείμενο γάμο. Ο Μαθιός συναντιέται με τον Μανόλη για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Δείτε το trailer:

Βρείτε όλα τα επεισόδια της σειράς και επιπλέον υλικό στη διεύθυνση: https://www.alphatv.gr/show/sasmos/