Για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη για τον δημόσιο θηλασμό μίλησαν σήμερα στο «Πρωινό μας». Η παρουσιάστρια της εκπομπής Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε στον «αέρα» όπως και η συνεργάτιδά της, Έλενα Χριστοπούλου, με τις δυο τους να έρχονται σε αντιπαράθεση. Από την πλευρά της, η Έλενα Χριστοπούλου, έκανε λόγο για διαφημιστικό μοτίβο.

Η Φαίη Σκορδά είπε: «Πιστεύω ότι τα αρνητικά σχόλια έγιναν, όχι γιατί θηλάζει δημόσια, αλλά γιατί δεν έχει την ανάγκη να κρύψει κάτι. Ενοχλεί ότι είναι μια όμορφη και λαμπερή γυναίκα και κάνει αυτό που κάνει. Είναι μια προσωπική απόφαση και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την κρίνει. 

Ωστόσο, η Έλενα Χριστοπούλου έιχε διαφορετική άποψη: «Υπάρχουν πολλές μαμάδες που θηλάζουν και δεν το δείχνουν στα social media. Δεν είναι προκλητικό αυτό. Όταν δημοσιοποιείς τις στιγμές σου καθημερινά, ότι και να κάνεις, στα social media, -γιατί αυτή είναι και η δουλειά της Ιωάννας- θα πρέπει να περιμένεις και οφείλεις να περιμένεις και αυτούς που αντιδρούν. Από τα likes του Νίκου και της Μαρίας βγάζουν λεφτά.

Το να κάνει κάθε φορά η Ιωάννα κάτι και μετά να βγαίνει να απαντάει και να λέει “κάποιοι έχετε πρόβλημα”, αυτό είναι ένα μοτίβο, ένα μοτίβο διαφημιστικό. Να κάνει ότι θέλει με το παιδί της και τον θηλασμό. Ας το κάνεις όμως σαν μανιφέστο και μην απαντάς μετά κάθε μέρα. Αυτό είναι διαφημιστικό μοτίβο και το κάνει πάντα, όχι μόνο η Ιωάννα, αλλά όσοι ασχολούνται τόσο πολύ με τα social», τόνισε η Έλενα Χριστοπούλου.