Η Ιωάννα Τούνη συνηθίζει να είναι πολύ άμεση στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μοιράζεται αρκετές στιγμές από την καθημερινότητά της μαζί τους. Πρόσφατα, η influencer έκανε ένα ταξίδι αναψυχής και επισκέφθηκε τη Γαλλική Ριβιέρα, κατά τη διάρκεια του οποίου δεν σταμάτησε να ανεβάζει stories.

Στο ταξίδι, φυσικά, δεν ήταν μόνη της. Η Ιωάννα Τούνη ήταν μαζί με την κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη, αλλά και με το παιδί της. Σε ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στα stories της, η Ιωάννα Τούνη είχε τραβήξει τον εαυτό της την ώρα που θήλαζε το μωράκι της σε μια καφετέρια. Κάποιοι, όμως, παρεξηγήθηκαν άνευ λόγου και έσπευσαν να σχολιάσουν αυτή την τόσο φυσική κίνηση της Ιωάννας Τούνη.

Η ίδια, όμως, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Σήμερα ανέβασε ένα ακόμα story στο οποίο απάντησε σε όλους όσους την «έκραξαν» για τον δημόσιο θηλασμό. Στο βίντεο, η Ιωάννα Τούνη έγραψε «στο Twitter ξίδι! Θα θηλάζω το μωράκι μου όπου θέλω. Φτάνει πια αυτό το αστειάκι που κάνετε τις μαμάδες να νιώθουν ντροπή και ενοχικά για το πιο απλό πράγμα… να ταΐσουν το παιδί τους». Παρακάτω, πρόσθεσε «είτε θηλάζετε, είτε δίνετε συμπλήρωμα, μην σας απασχολεί καθόλου ο κόσμος. Καμάρι σας».

Στο βίντεο, η ίδια έλεγε, χαρακτηριστικά:

«Ώπα Twitter ήσυχα! Παιδιά, κράζετε αν οι μαμάδες δεν θηλάζουν και δίνουν σκόνη, κράζετε αν οι μαμάδες θηλάζουν. Κράζετε, κράζετε και άλλη δουλειά δεν έχετε. Sorry, αλλά καθόλου δεν με απασχολεί. Να θηλάζετε απενοχοποιημένα όπου θέλετε, δεν με νοιάζει καθόλου».

Στη συνέχεια, η ίδια δημοσίευσε ενδεικτικά κάποια άστοχα σχόλια που έλαβε, στα οποία άλλοι γράφουν «όταν θηλάζει η μάνα δημοσίως, βάζει μια πετσέτα να μην φαίνεται το στήθος. Αλλά, εδώ θέλουμε να φαίνονται όλα» και «έλεος κοπέλα μου». Εκείνη απάντησε σε όλους:

«Να πω εδώ ότι αυτές είναι απόψεις στην Ελλάδα του 2023!

ΥΓ: Στο Κάιρο που είναι Μουσουλμανική χώρα (και υποτίθεται πολύ πιο συντηρητική) δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, όπου και αν θήλασα το μωράκι μου! Αααα ρε ελληνάρες στον μεσαίωνα, κάψτε με στην πλατεία!».