Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε ερωτήσεις που δεχόταν ανά διαστήματα από τους δημοσιογράφους για τους συνεργάτες της στο «Happy Day», είχε εκφράσει την επιθυμία η ομάδα να μείνει η ίδια και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η παρουσιάστρια, ο Δημήτρης Παπανώτας και η Τίνα Μεσσαροπούλου είχαν ήδη ενεργά με τον Alpha και ο μόνος που απέμενε να υπογράψει ήταν ο Κώστας Φραγκολιάς.

Στα τέλη Μαΐου, οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις του Κώστα Φραγκολιά με τον Alpha έφτασαν στο τέλος τους και είχαν θετική κατάληξη αφού η ανανέωση της συνεργασίας τους επιτεύχθηκε.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός, πριν λίγες μέρες υποδέχθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές του Happy Day, τους τηλεοπτικούς συντάκτες στο τηλεοπτικό του σπίτι και μίλησε στο Newsbeast για την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Τα βρήκαμε. Η πρόθεση ήταν και από τις δύο πλευρές. Ήταν αναγκαίο… καλό. Ήθελα ναι μεν αλλά υπό προϋποθέσεις γιατί είμαι 8 χρόνια στον Alpha. Είμαι άνθρωπος που αποζητώ την εξέλιξη. Να υπάρχει μια αλλαγή προς το καλύτερο. Να υπάρχει κάτι θετικό. Ώστε να μπουστάρεις και εσύ ακόμα περισσότερο. Δεν μένω μόνο στο οικονομικό κομμάτι» εξήγησε ο Κώστας Φραγκολιάς σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που είχε το τελευταίο διάστημα με τον Alpha.

Εισβάλει ξανά στη «Μουρμούρα» και ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι

Ως μετα-μοντέρνος ποιητής, «Λόρδος Μπάιρον», ο Κώστας Φραγκολιάς είχε εισβάλλει στην σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και είχε ταράξει την καθημερινότητα της «Βούλας» ενώ είχε σπάσει τα νεύρα του «Μηνά». Το ίδιο θα κάνει ξανά…

Ο Κώστας Φραγκολιάς θα εισβάλλει ξανά στη «Μουρμούρα» και θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές της «Βουλίτσας» και του «Μηνά».

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο επαγγελματικό βήμα του αφού ήδη βρίσκεται σε πρόβες για μια νέα θεατρική παράσταση.

«Είμαι ήδη σε πρόβες. Είναι καινούργια γραφή. Το έργο έχει γράψει ο Γιώργος Μανιός, την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Εμανουέλ Μανιός. Λέγεται “Οι παρακμάζουσες”. Είναι ένα έργο με αριστοφανική δομή. Πολύ ωραίο και πολύ έξυπνο το κείμενο. Κάθε φορά στις πρόβες, ανακαλύπτουμε και βλέπουμε καινούργια πράγματα. Σεπτέμβριο νομίζω ότι θα ξεκινήσουμε» ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Ήταν λίγο πιο… ξεκούραστη η χρονιά»

Με την τηλεοπτική χρονιά να φτάνει στο τέλος της, ο Κώστας Φραγκολιάς παραδέχθηκε πως η σεζόν αυτή ήταν λίγο πιο ξεκούραση και το αιτιολόγησε. «Ήταν μια καλή χρονιά για μένα προσωπικά. Ήταν λίγο πιο… ξεκούραστη και θα το αιτιολογήσω. Εγώ για να είμαι σε αυτή τη θέση που είμαι κάθομαι από τις 06:00 το πρωί, βλέπω τηλεόραση. Όταν το Survivor τελείωνε 02:00 κοιμόμουν και εγώ εκείνη την ώρα. Αλλά έπρεπε στις 06:00 να είμαι στο πλατό. Δηλαδή κάθε μέρα κοιμόμουν 4 ώρες για να έχω προσωπική εμπεριστατωμένη άποψη. Και αυτό δεν το έχω μόνο εγώ. Είναι έτσι η εκπομπή. Το έχουμε όλοι χωρίς να μας το έχει πει ή να μας το έχει ζητήσει κάποιος. Πχ Survivor και MasterChef ήμουν εγώ και ο Δημήτρης. Φέτος ήταν πιο ξεκούραστα γιατί αυτά τα προγράμματα, καλώς ή κακώς, δεν πολυτράβηξαν και εμείς κοιμηθήκαμε λίγο παραπάνω. Ίσως και αυτό μας βγήκε και σε μεγαλύτερη ενέργεια και σε πιο κέφι εδώ στην εκπομπή» εξήγησε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Κάποιοι άνθρωποι που δεν ταίριαζαν έφυγαν»

«Όχι, δεν κοιτάω νούμερα. Χαίρομαι όταν πηγαίνουμε καλά αλλά αν δεν πάμε και κάπου καλά, που έχει τύχει και αυτό, με έριχνε λίγο αλλά δεν θα τα βάψω και… μαύρα» παραδέχθηκε ο Κώστας Φραγκολιάς ενώ σε ερώτηση αν προτιμά ομάδα με πολλά ή λίγα άτομα τόνισε: «Δεμένη ομάδα, που ο ένας να “καλύπτει” τα κενά του άλλου».

Ο Κώστας Φραγκολιάς βρίσκεται στο «Happy Day» 8 χρόνια και σημείωσε πως: «Σε αυτά τα 8 χρόνια που είμαι, κάποιοι άνθρωποι που δεν ταίριαζαν έφυγαν. Δεν το λέω για όλους γιατί έχουν περάσει πολύ αξιόλογοι άνθρωποι».