Στο τηλεοπτικό τους σπίτι υποδέχθηκαν οι συντελεστές του Happy Day τους τηλεοπτικούς συντάκτες ώστε να περάσουν όλοι μαζί ένα όμορφο πρωινό και να κάνουν μια αποτίμηση της σεζόν που σιγά – σιγά φτάνει στο τέλος της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Δημήτρης Παπανώτας, ο Κώστας Φραγκολιάς, η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Λευτέρης Μητσόπουλος, ο Γιώργος Σατσίδης και όλοι οι συντελεστές του Happy Day που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες βρέθηκαν στο πλατό του Alpha.

«Θέλω να σας καλωσορίσω γιατί ήρθατε στο σπίτι μας… Θέλαμε να συναντηθούμε και να πάρετε κάτι από τη θετική μας ενέργεια. Θα είμαστε όπως μας βλέπετε και του χρόνου. Περνάμε καλά στα παρασκήνια και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό φαίνεται και περνάει και σε σας» ανέφερε μεταξύ άλλων η οικοδέσποινα, Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδεχόμενη τους δημοσιογράφους.

Η παρουσιάστρια του Alpha, με ένα μεγάλο χαμόγελο μίλησε στο Newsbeast και κάνοντας μια αποτίμηση της χρονιάς που φτάνει στο τέλος της ανέφερε: «Η χρονιά για τo Happy Day ήταν πολύ γενναιόδωρη, όμορφη και είμαι ευγνώμων και χαρούμενη. Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη και ειδικά τώρα στο κλείσιμο έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και δική μας και του σταθμού».

Κοιτώντας πίσω, τι της έχει μείνει από την περίοδο της καραντίνας και πώς τη βοήθησε σε εκείνη τη δύσκολη χρονική περίοδο το γεγονός ότι βρισκόταν στο πλατό του «Happy Day» καθημερινά;

«Το διάστημα της καραντίνας, επειδή ήταν και για μας ένα διάστημα αβεβαιότητας, έχουμε περάσει από πολλές συναισθηματικές καταστάσεις. Θυμάμαι, στην αρχή να λέω, ενώ όλοι μου η οικογένεια ήταν στο σπίτι προστατευμένη, “γιατί βγαίνω και θέτω τον εαυτό μου σε κίνδυνο;”. Τότε που δεν ξέραμε και νομίζαμε ότι ο Covid υπάρχει παντού. Τελικά, μακροπρόθεσμα, το ότι εγώ συνέχισα και δούλευα και ερχόμουν εδώ και είχα ένα κομμάτι της καθημερινότητας μου, νομίζω ότι με βοήθησε να μην εγκλωβιστώ, όπως πολλοί άνθρωποι. Γενικά, ήμασταν από τις οικογένειες που η καραντίνα μας έκανε καλό. Ειδικά ο Θέμης που δουλεύει πάρα πολύ και για ένα διάστημα έμεινε σπίτι, ήταν κάτι πρωτοφανές για το δικό του πρόγραμμα. Είχαμε τη χαρά να περάσουμε πολύ ποιοτικό χρόνο με τα παιδάκια μας που είναι σε μια τρυφερή ηλικία. Από την άλλη, σα μαμά δεν σου κρύβω, πως αυτά τα 7ωρα μπροστά στον υπολογιστή των παιδιών, με τρέλαιναν. Δεν μπορούσαν να έχουν μια κανονικότητα, να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους με τους φίλους τους, να πάνε σε ένα party… Και αυτό κάποια στιγμή με κούρασε. Οπότε πέρασα από διαφορετικά στάδια. Τώρα ήμαστε πολύ καλά. Έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα. Θεωρώ ότι ο κόσμος έχει ανάγκη αυτό το χαρούμενο ξύπνημα του Happy Day, να περνάει καλά. Και περνάμε καλά και εμείς μαζί με τον κόσμο. Και εμείς το διασκεδάζουμε. Συζητάμε πραγματικά, δεν τα κάνουμε με τη μορφή σκαλέτας» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο Βερύκιος και ο Παπανώτας είναι επιρρεπείς στο να πουν τη μεγαλύτερη χοντράδα»

Σε μια ζωντανή εκπομπή, είναι σύνηθες να ακούγονται «χοντράδες» και ο παρουσιαστής να… τρέχει να μαζέψει ό,τι μαζεύεται. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραδέχθηκε πως: «μου έχει τύχει να με φέρει συνεργάτης σε δύσκολη θέση στον “αέρα” αλλά γενικώς, είμαι και άνθρωπος που όλα αυτά τα βλέπω σαν challenge μέσα μου για το πώς θα εξισορροπήσω την όποια ζημιά και το βρίσκω ενδιαφέρον. Φέτος, όμως δεν θυμάμαι να υπήρξε μια τρελά άβολη στιγμή».

Ποιος από τους συνεργάτες της όμως είναι ο πιο επιρρεπής στο να ξεστομίσει κάτι που δεν πρέπει στον τηλεοπτικό αέρα;

«Ο Βερύκιος και ο Παπανώτας είναι επιρρεπείς στο να πουν τη μεγαλύτερη χοντράδα αλλά και οι δυο, και λόγω εμπειρίας, ηλικίας και παρουσίας και καριέρας δικαιούνται να το κάνουν. Οπότε είμαι οκ. Ξέρω ότι ο κόσμος δεν θα χρεώσει κάτι σε μένα. Είναι άνθρωποι που δικαιούνται δια να ομιλούν» σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Θα κάνω ένα δημοκρατικό block»

Με δημοκρατικότατο block αντιμετωπίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή τα επιθετικά σχόλια στα social media όταν αυτά είναι διατυπωμένα με τέτοιο τρόπο που προσπαθούν να την προκαλέσουν να τσακωθεί. Η παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως: «δεν μπορώ να ζήσω χωρίς γέλιο. Δεν μου αρέσουν οι συγκρούσεις, οι καυγάδες, η κακή διάθεση».

Ενώ για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις επιθέσεις στα social media σημείωσε: «Αν κάτι είναι ευγενικό, αστείο ή διατυπωμένο με ευπρέπεια θα απαντήσω προσωπικά. Αν δω ότι ο άλλος είναι αποφασισμένος να τσακωθεί δεν θα το συνεχίσω. Θα κάνω ένα δημοκρατικό block».

Σε ότι αφορά την επόμενη σεζόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε ότι: «Δεν περιμένουμε κάποια μεγάλη αλλαγή ή έκπληξη την επόμενη σεζόν στην εκπομπή. Συνεχίζουμε στο ίδιο κλίμα, με την ίδια ομάδα, με την ίδια καλή διάθεση. Σίγουρα θα μπουν κάποιες ιδέες στο τραπέζι γυρνώντας από τις διακοπές αλλά η βασική συνταγή παραμένει η ίδια».