Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε την Τρίτη (20/6) ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε για τις καταγγελίες που δέχεται το τελευταίο διάστημα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την οποία κατεβαίνει υποψήφιος ο ίδιος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, από υποψήφιους που κόπηκαν από τις λίστες παρότι ήταν πρώτοι σε σταυρούς και αποχώρησαν. Οι υποψήφιοι βουλευτές μάλιστα της «Πλεύσης Ελευθερίας» που παρακάμφθηκαν στις λίστες παραχώρησαν την Τρίτη (20/6) συνέντευξη Τύπου καταγγέλλοντας την επικεφαλής του κόμματος.

«Αποχώρησαν, δικαίωμά τους είναι. Όπως μπήκαν τόσο εύκολα στο ψηφοδέλτιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου πριν από τρεις εβδομάδες, τόσο εύκολα βγήκαν. Εμένα το μόνο που με απασχολεί είναι το αν θα πάει καλά η Πλεύση Ελευθερίας», δήλωσε επί του θέματος ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που θέλουν παραγωγούς να επιλέγουν στις δουλειές τους ηθοποιούς βάσει των followers.

«Αν κάποιος δεν κάνει καταγγελία, πώς θα το μάθει το Σωματείο; Εξάλλου το Σωματείο δε μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό. Είναι μια παγιωμένη κατάσταση. Όπως παίζει ρόλο η δημοτικότητα κάποιου από το αν δίνει πολλές συνεντεύξεις, έτσι παίζει ρόλο και το πόσο δημοφιλής είσαι στα social media» είπε.

Τέλος σχολίασε και το βιβλίο που λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης «Ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός, τον παρακολουθούσα σε όλες τις παραστάσεις του όλα αυτά τα χρόνια, όμως ιδιαίτερες σχέσεις δεν είχα», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη, ενώ όσον αφορά το βιβλίο που φημολογείται πως θα γράψει σύντομα ο Πέτρος Φιλιππίδης για τη ζωή του, απάντησε: Νομίζω ότι θα αγοράσω το βιβλίο του Φιλιππίδη. Θα έχει ενδιαφέρον ένα τέτοιο βιβλίο».