Το Survivor All Star έχει μπει στην τελική του ευθεία και πλέον ο κάθε παίκτης παίζει ατομικά και όχι για την ομάδα. Οι στρατηγικές που έχουν στηθεί στον Άγιο Δομίνικο αποκαλύπτονται ενώ την ίδια ώρα, η φιλική σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη φαίνεται να μην έχει αποκατασταθεί.

«Η δικιά μου οπτική είναι ότι υπάρχουν τρεις δυάδες άσπαστες. Μπόγδανος – Σταυρούλα, Μαριαλένα – Σάκης και Στέλλα – Πρίαμος. Δεν ψηφίζονται μεταξύ τους. Κακά τα ψέματα. Γιατί όλοι φοβούνται. Όλοι θέλουν να το παίξουν καλοί» θα πει ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα του Survivor All Star το βράδυ της Δευτέρας (19/06).

Ποιος ή ποια θα φορέσει όμως το κολιέ της ασυλίας και θα πάει ασφαλής στο συμβούλιο του νησιού;
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoiler, ο παίκτης που θα κερδίσει την πρώτη ασυλία του ατομικού πλέον Survivor θα είναι ο Σάκης Κατσούλης.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όσον αφορά το συμβούλιο του νησιού και την ψηφοφορία, όλοι θα λάβουν μέρος εκτός από τον Σάκη. Το αποτέλεσμα της κάλπης, σύμφωνα με τα spoilers θα δείξει ότι ο πρώτος υποψήφιος για αυτήν την εβδομάδα θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος θα συγκεντρώσει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους.