Μετά την περιπέτεια υγείας του, ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στο τηλεοπτικό του πόστο στον «αέρα» της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Τρίτης (06/06). Μάλιστα ο παρουσιαστής δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 και τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς όπως είπε, όχι μόνο αποκάλυψε σε ποιο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε αλλά έστειλε και κάμερα για να καλύψει το… θέμα.

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς τόνισε ««Λίγο να ξανά συζητήσουμε για το θέμα “δημοσιογραφία”».

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: «Ρε Γιώργο, πας με τα καλά σου τελικά; Με εκνεύρισε όταν ήμουν στο νοσοκομείο. Βγήκε και είπε σε ποιο νοσοκομείο είμαι. Σταματήστε να λέτε πράγματα που είναι προσωπικά για τον άλλον. Ξέρετε πώς θύμωσα; Σταματήστε να το κάνετε αυτό. Εγώ αν ήθελα δεν μπορούσα να το πω;

Δεν είναι δημοσιογραφία να πεις σε ποιο νοσοκομείο είμαι. Πραγματικά, είναι μπούρδα, κόφτε το λίγο. Και έστειλε και κάμερα. Και ήρθε η κοπέλα η Φαίη, η καημένη, με την κάμερα και αντιμετώπισε τον… ημιασθενή. Δεν ήταν ωραίο. Ήμουν ευγενής. Αλλά πραγματικά, λίγο να ξανά συζητήσουμε για το θέμα “δημοσιογραφία”».