Ένα βήμα πριν την τελική δυάδα του MasterChef έφτασε ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ο οποίος όμως ηττήθηκε στην τελική δοκιμασία από την Μαρία Μπέη με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής, με την μελαχρινή διαγωνιζόμενη να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό, στον οποίο θα αντιμετωπίσει τον Νίκο Τράκα.

Βγαίνοντας όμως εκτός παιχνιδιού, τον περίμενε ο έρωτας που του χτύπησε την… πόρτα μέσα στο MasterChef όπως αποκάλυψε ο ίδιος την Πέμπτη (1/6) στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha, όπου εμφανίστηκε μέσω Skype.

Ειδικότερα, ο πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι μαγειρικής βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην ψυχαγωγική εκπομπή έχοντας κοντά του την πρώην, επίσης, συμπαίκτρια του, Στέλλα Κατσέ, με την οποία αναπτύχθηκαν συναισθήματα όντας οι δυο τους μέσα στον διαγωνισμό. Οι δυο τους επισημοποίησαν πως είναι ζευγάρι και αποκάλυψαν πως μένουν και μαζί.

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον Αλέξανδρο! Για μένα είναι ο νικητής ούτως ή άλλως, το έλεγα από την αρχή και το πιστεύω. Τον θαυμάζω πάρα πολύ» εξομολογήθηκε με τρυφερότητα η Στέλλα Κατσέ στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. «Τον θαυμάζω κυρίως για την δύναμη και την επιμονή του».

«Εγώ την θαυμάζω για την δυναμικότητα που βγάζει» τόνισε, με χαμόγελο, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης με την σύντροφο του, Στέλλα να αποκαλύπτει πως μετά το MasterChef μένουν πλέον μαζί στην όμορφη Κρήτη.

Κατά τη διάρκεια της σύνδεσης ο παίκτης μίλησε όμως, και για την περίοδο που ήταν χρήστης ηρωίνης. «Ήμουν χρήστης ενδοφλέβιας ηρωίνης σε τελευταίο στάδιο. Βρήκα την δύναμη, γιατί κάποια στιγμή πίστεψα ότι ίσως γίνεται να αλλάξω γιατί πριν δεν το πίστευα αυτό. Η αλήθεια είναι ότι πήρα παραδείγματα από παιδιά, τα οποία είχαν αλλάξει την ζωή τους. Πήγα στο ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, δεν θα μπορούσα αλλιώς μόνος μου και από εκεί είναι που είδα και τα παραδείγματα. Στην αρχή είδα το ζόρι, αλλά μετά είδα ότι γίνεται. Το πώς έμπλεξα είναι μεγάλη ιστορία, έχει να κάνει από πολύ μικρή ηλικία και από τα βιώματά μου και παρέες σίγουρα, τα οποία βέβαια τα γνωρίζω και μπορώ πλέον να τα αντιμετωπίσω», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος.